„Turizmo sektorius šiuo metu išgyvena sudėtingą pokyčių laikotarpį. Keičiasi tiek keliavimo, tiek ir kelionių planavimo bei pirkimo įpročiai, svarbiausias dėmesys atitenka keliautojų saugumui. Džiaugiuosi, kad prie patyrusios mūsų vadovų komandos prisijungia didelę profesinę patirtį sukaupusi Olga. Šiuo metu itin svarbi greita orientacija, lankstumas ir įsiklausymas į pasikeitusius keliautojų poreikius. Keliautojų patirties valdymas visada buvo vienas svarbiausių mūsų rinkodaros skyriaus uždavinių ir tikiu, kad sugebėsime pateisinti keliautojų lūkesčius net ir tokiu permainingu laikotarpiu“, –pranešime žiniasklaidai cituojama „Novaturo“ grupės vadovė Audronė Keinytė.

„Džiaugiuosi galėdama prisijungti prie turizmo sektoriaus lyderio Baltijos šalyse. Tikiu, kad mano 20 metų patirtis įmonių rinkodaros, komunikacijos, verslo vystymo bei krizių valdymo srityje padės šiuo kriziniu laikotarpiu ne tik išlaikyti per ilgus veiklos metus susikurto patikimo ir profesionalaus kelionių organizatoriaus prekinio ženklo reputaciją, bet ir sustiprins lyderio pozicijas Baltijos šalyse. – sako „Novaturo“ rinkodaros skyriaus direktorė Olga Belova. – Klientų patirties valdymas mane itin dominanti sritis, čia galėsiu pritaikyti savo žinias, sukauptas dirbant kituose verslo segmentuose“.

Olga Belova

Naujoji įmonės rinkodaros direktorė pastaruosius 6,5 metų dirbo SBA grupėje ir buvo atsakinga už strateginį marketingo formavimą bei grupės verslo plėtrą.