Laidai bus rengiami specialūs reportažai ir interviu, komentarai. Laidos tikslas – būti svarbiausių įvykių centre. „Savaitės įvykiai“ apžvelgs tai, kas vyksta politiniame, ekonominiame gyvenime.

„Laidoje aptarsime aktualiausius savaitės įvykius, į kuriuos pažvelgsime kitu kampu, parengdami išsamius reportažus ar pakalbindami netikėtą temos ekspertą,“ – sako laidos vedėja žurnalistė D. Žeimytė-Bilienė. – Seksime, kas vyksta pasaulyje ir Lietuvoje, tad reaguosime ir keisime laidos formatą, kad galėtume objektyviai ir įdomiausiu kampu pateikti, tai kas svarbu visuomenei. Jeigu reikės tai gali būti tiesioginės transliacijos iš svarbių įvykių vietų arba specialių reportažų serija iš kelis mėnesius daryto tyrimo.“

Kiekvieną savaitę sekmadieniais „Savaitės įvykiai“ bus rodomi 19.30 val. per Delfi TV ir portale Delfi. Taip pat D. Žeimytę-Bilienę ir toliau galėsite išvysti laidoje „Pokalbis su Daiva Žeimyte-Biliene“, kurioje žurnalistė užduoda itin aštrius klausimus politinės arenos naujokams ir patyrusiems vilkams. „Pokalbis su Daiva Žeimyte-Biliene“ rodomas kiekvieną trečiadienį 11 val. per Delfi TV ir portale Delfi.