Iki šiol U. Bartašiūtė ėjo vienos didžiausių valstybės valdomų įmonių „Lietuvos paštas“ komunikacijos departamento vadovės pareigas. Anksčiau ji yra dirbusi komunikacijos vadove mažmeninės prekybos bendrovėje „Maxima Grupė“, taip pat koordinavo komunikacijos projektus energetikos įmonių grupėje „Ignitis“. 2019-2020 m. U. Bartašiūtė dirbo „Modus Group“ ir vadovavo holdingo bei jam priklausančios tarptautinės atsinaujinančios energetikos bendrovės „Green Genius“ komunikacijai.

„Mobilumo verslas, prasidėjęs nuo kelių dešimčių „CityBee“ automobilių Lietuvoje, šiandien yra tvirtas lyderis Baltijos šalyse. Matydami inovatyvių mobilumo paslaugų poreikį, turime ambicingus „CityBee“ ir „MyBee“ augimo tikslus Europoje, o planuodami naują plėtros etapą stipriname kompetencijas visose veiklos funkcijose. Profesionali komunikacija šiame etape bus ypač svarbi“, – sako „Modus Group“ valdybos pirmininkė Ainė Martinkėnaitė-Martyniuk.

„CityBee“ šiuo metu veikia Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir turi daugiau kaip 2 tūkst. automobilių parką, kuris aktyviai plečiamas. Praėjusiais metais Lietuvoje taip pat buvo pristatyta nauja automobilių ilgalaikės nuomos paslauga rinkoje „MyBee“. Tai – alternatyva klasikiniams automobilių įsigijimo būdams, suteikianti finansinį lankstumą ir galimybę be ilgalaikių įsipareigojimų bei administracinės naštos naują automobilį turėti iškart. Bendrovė planuoja inovatyvių „CityBee“ ir „MyBee“ mobilumo sprendimų geografiją plėsti už Baltijos šalių rinkų ir pristatyti juos kitose Europos šalyse.

„Mobilumo paslaugos yra labai įdomi sritis, kuri transformuoja miestus, keičia žmonių įpročius, gali padėti valstybėms siekti svarbių su klimato kaitos stabdymu susijusių tikslų. Todėl prisijungti prie „Modus Group“ ir prisidėti prie ambicingos mobilumo verslo vizijos įgyvendinimo yra ne tik įdomus, bet ir prasmingas profesinis iššūkis“, – teigia U. Bartašiūtė.

„Modus Group“ yra tarptautinė įmonių grupė, šiuo metu veikianti 11 Europos rinkų. Grupės pagrindinė veikla apima keturias sritis – atsinaujinančią energetiką („Green Genius“), mobilumo paslaugas („CityBee“, „MyBee“), automobilių verslą (14 gerai žinomų prekės ženklų), grupė taip pat valdo investicinių fondų valdymo įmonę „Modus Asset Management“. 2020 m. „Modus Group“ pajamos siekė beveik 470 mln. eurų.