„INK agency“ taps pagrindiniais prekybos lyderės partneriais, kuriems patikėtas kasdienių komunikacijos paslaugų teikimas, taip pat integruotos komunikacijos kampanijos, darbdavio identiteto projektai. Nuo 2022 m. kovo komunikacijos paslaugas tinklui teikia ir „Headline Agency“.

Pasak „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių reikalų departamento direktorės Indrė Trakimaitės-Šeškuvienės, tinklas tęsia pasiteisinusią praktiką dirbti su dviem ryšių su visuomene agentūromis, kurios koncentruojasi į atskiras sritis, taip užtikrinant sklandžią ir efektyvią komunikaciją. Renkantis dar vienus komunikacijos partnerius buvo atsižvelgta į pateikto pasiūlymo kokybę, rinkos išmanymo gylį, gebėjimą generuoti originalias idėjas bei nestandartiškai spręsti naujus iššūkius. „INK agency“ ne tik pristatė kūrybišką požiūrį į rinkos temas, priėjimą prie jų, bet ir sužavėjo visos komandos įsitraukimu ir profesionalumu.

„Mažmeninės prekybos sektoriaus komunikacija yra itin intensyvi ir dinamiška, jos apimtys – didelės, o kokybės ir ekspertiškumo kartelė – ypač aukštai. Siekiame, kad tiek komunikacijos komanda įmonės viduje, tiek išorės partneriai galėtų greitai kartu pasiekti kokybišką sinergiją, o komunikacija ir toliau ne tik išliktų efektyviausia sektoriuje, bet ir įgautų dar daugiau naujų formų bei tikslingai ir greitai pasiektų mūsų svarbiausią auditoriją – prekybos tinklo „Maxima“ pirkėjus,“ – sako I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

I. Trakimaitė-Šeškuvienė

Bendradarbiavimo sutartis su „INK agency“ pasirašyta dvejiems metams, darbus agentūra pradėjo rugpjūčio pradžioje.

„Užsibrėžiame tikslą ne tik informuoti apie tai, kad „Maxima“ yra mažų kainų ir plataus, ypač lietuviškų prekių, pasirinkimo lyderė, su itin stipria maisto gamyba, bet ir duoti patarimų, padėti tinklo klientams efektyviau apsipirkti ir taupyti. Esame pasiruošę priimti iššūkį ir padėti „Maximai“ išlaikyti aukštai iškeltą efektyvios ir kokybiškos komunikacijos kartelę“, – sako „INK agency“ vyresnysis partneris Kęstutis Gečas.

Kęstutis Gečas

Tarp „INK agency“ klientų yra „Telia Lietuva“, „Švyturys-Utenos alus“, „Electrolux“, „Klaipėdos nafta“, „YIT Lietuva“, „Itella“, „Sorainen“ ir kitos bendrovės bei žinomi prekės ženklai.