„Džiaugiuosi, kad mūsų komanda pasipildė dar vienu savo srities profesionalu. Tikiu, kad šie pokyčiai padės dar geriau informuoti visuomenę apie įmonę. Laikausi pozicijos, jog būtume atviri ir tai atliepsime komunikacijoje“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas bendrovės generalinis direktorius Mantas Agentas.

Prieš užimdama „Mantingos“ komunikacijos vadovės pareigas, K. Rancaitė dirbo bendrovės „Maxima“ komunikacijos skyriuje. Prieš tai patirties sėmėsi žiniasklaidoje: naujienų portaluose „Alfa“, „Lrytas“ bei naujienų agentūroje BNS.

„Tikiu, kad dirbdama modernioje ir nuolat besiplečiančioje įmonėje rasiu būdų pritaikyti savo sukauptą patirtį. Ketinu tęsti jau pradėtus darbus bei įgyvendinti naujus sprendimus. Mano tikslas – apie įmonę pasakoti daugiau ir kalbėti atviriau“, – teigia K. Rancaitė.

„Mantinga“ – didžiausias regiono darbdavys bei mokesčių mokėtojas. Įmonė veikia nuo 1998 m. Šiuo metu joje veikia 3 gamyklos ir siūloma daugiau kaip 1000 įvairių gaminių. Pastarieji yra eksportuojami į 35 pasaulio valstybes.