Iki prisijungdama prie „Mano banko“ I. Kutkaitė ketverius metus vadovavo kredito biuro „Creditinfo Lietuva“ rinkodarai ir komunikacijai. Dar anksčiau ji dirbo Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) komunikacijos vadove bei rinkos tyrimų bendrovės „Nielsen“ paslaugų mažmeninės prekybos tinklams vadove Baltijos šalims.

Ieva Kutkaitė

„Turime stiprią kreditavimo komandą ir ilgametę darbo su smulkaus ir vidutinio dydžio įmonėmis patirtį. Su šia komanda per metus stipriai išauginome paskolų portfelį, o rinkos sąlygos leidžia planuoti tolimesnį portfelio augimą, todėl stipriname rinkodarą ir į komandą pasikvietėme patyrusią profesionalę“, – sako „Mano banko“ generalinis direktorius Povilas Sadaunykas.

Norą prisijungti prie „Mano banko“ komandos I. Kutkaitė aiškino imponuojančia įmonės kultūra, veržlumu ir aukštomis augimo ambicijomis, galimybėmis panaudoti savo profesinę patirtį spartaus augimo etape.

„Man artima „Mano banko“ startuoliška dvasia ir žavi aktyvi įmonės plėtra, įdirbis tvarumo iniciatyvose. Savo patirtį sieksiu panaudoti stiprindama banko ekspertinę komunikaciją ir suteikdama klientų patirčiai naują paslaugų ir ekspertinio konsultavimo kokybę, – sako I. Kutkaitė. – Šioje organizacijoje įžvelgiu didelių galimybių drąsiai įgyvendinti viziją, toliau puoselėti iniciatyvą skatinančią vidinę kultūrą“.