Prisijungę prie „Luminor“ Pliusų klubo gali naudotis televizijos „Go3“, optikos „Fielmann“, automobilių plovyklos „ProBro“, „Laisvalaikio dovanų“, medicinos centro „Northway“, odontologijos paslaugų „Denticija“ ir daugybės kitų partnerių nuolaidomis (visą sąrašą rasite čia).

„Norime, kad mūsų banko kortelės būtų daugiau nei tik atsiskaitymo priemonė. Nuo šiol savo klientams, prisijungusiems prie Pliusų klubo, pasiūlysime galimybę naudotis papildomomis naudomis – jie turi progą sutaupyti ir tam pakanka vienos mokėjimo kortelės, nebereikia skirtingomis užkimšti nei fizinės piniginės, nei savo telefono atminties“, – sako „Luminor“ banko Lietuvoje komunikacijos vadovė Indrė Baltrušaitienė.

Indrė Baltrušaitienė

„Tai, kad tapome „Luminor“ Pliusų klubo partneriais, mums išties labai svarbu. Džiaugiamės, kad vienas didžiausių šalyje veikiančių bankų nusprendė savo klientams kaip papildomą vertę padovanoti galimybę gauti gilesnių žinių ir vertingą turinį“, – sako „Delfi“ verslo plėtros vadovas Irmantas Matilionis.

Irmantas Matilionis

„Delfi Plius“ prenumerata – tai raktas į išskirtinį mokamą turinį, kuriame – „The Economist“ ir „Bloomberg“ naujienos lietuviškai, analitiniai straipsniai, tyrimai, išskirtiniai interviu, vertingi patarimai ir įdomios istorijos. Čia rasite daugiau nei 8000 straipsnių, multimedijų, konferencijų ir įvairių video įrašų archyvą, kiekvieną mėnesį pasipildantį 1000 vnt. naujo turinio, taip pat – išankstines tekstų, tyrimų ir televizijos kanalo „Delfi TV“ laidų premjeras. „Delfi Plius“ prenumeratoriai nemato iššokančių reklamų visoje „Delfi“ aplinkoje.

„Luminor Black“ – mokėjimo kortelė išskirtiniams kasdieniams ir kelionių poreikiams. Be nemokamų pervedimų eurais ir galimybės nemokamai išsigryninti pinigų „Luminor“ bankomatuose Baltijos šalyse iki 1200 eur/mėn ir iki 400 eur/mėn. bet kur pasaulyje, ši kortelė suteikia kelionių draudimą, galiojantį tiek Lietuvoje, tiek visame pasaulyje, bei pirkinių draudimą, galiojantį net 180 dienų. Turintys „Luminor Black“ korteles užsiregistruoti nemokamai prenumeratai gali čia.