„Visame pasaulyje žiniasklaidos kanalai žengia į mokamą turinį. Portalas lrytas.lt nuo šiol taip pat pradeda siūlyti išskirtinį turinį, už kurį skaitytojams tikrai bus verta mokėti.

Pasiūlyti turime ką – portalo žurnalistų tyrimai, garsių šalies žmonių komentarai ir įžvalgos tik lrytas.lt skaitytojams, išskirtinis, 30 metų kauptas ir Lietuvos portaluose dar nepublikuotas dienraščio „Lietuvos ryto“ archyvas, kuriame sugulusios įdomiausios ir skandalingiausios šalies politinės, ekonominės, pramoginės ir kriminalinės istorijos, žmonių likimai. Turime labai didelę lojalių skaitytojų auditoriją, todėl neabejojame, kad greitai išplėsime ir savo prenumeratorių ratą.

Lrytas premium

Portalo gyvenime tai – dar vienas naujas ir svarbus žingsnis, mūsų skaitytojams – dar daugiau galimybių ir kokybiško turinio“, – sako lrytas.lt vyriausiasis redaktorius ir direktorius Tautvydas Mikalajūnas.

Mėnesinė prenumerata pirmą mėnesį kainuos 1 Eur, po pirmojo – 1,99 Eur, po pusės metų – 2,99 Eur. Metinė prenumerata skaitytojams kainuos 17,99 Eur, taip pat lrytas.lt pristato planą ištikimiausiems už 29,99 Eur dvejiems metams. Prenumeruoti galite čia.

Atsiskaityti už prenumeratą galima bus trimis būdais: telefonu, banko kortele ir internetine bankininkyste. Vėliau portalas lrytas.lt pasiūlys ir įvairesnių galimybių atsiskaityti už turinį.

„Skaitytojai – ypač neramiais laikais – vertina išsamią ir patikrintą informaciją, profesionalią žurnalistiką, jos ieško ir už ją yra pasiryžę mokėti. Tokia tendencija matoma visame pasaulyje.

Žengdami į mokamą turinį siūlome savo skaitytojams žvelgti giliau. Dėl to ir Lrytas Premium prenumeratos kampanijos idėja kviečia mėgautis tortu, o ne tik vyšniomis, gilesniu turiniu, o ne vien antraštėmis, matyti visumą, ne tik detales“, – sako lrytas.lt Rinkodaros vadovė Reda Rutkauskienė.

Lrytas Premium galite prenumeruoti čia.