Kiti naujosios tarybos nariai: IT bendrovės „CSC“ Skandinavijos ir Baltijos regiono komunikacijos vadovė Ingrida Bartkienė, AB „Achema“ komunikacijos atstovė Janina Sabaitė Melnikovienė, Valstybės kontrolės komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Agnė Dvarionienė, Vilniaus universiteto komunikacijos fakulteto prodekanė docentė dr. Renata Matkevičienė, laisvai samdomas ryšių su visuomene specialistas Germanas Kavalskis ir laikinai LRVS vadovavęs komunikacijos agentūros „Komunikacija ir konsultantai“ vadovas Andrius Kasparavičius.

„LRVS visuotinio susirinkimo metu buvo priimti svarbūs sprendimai, kurie nulems mūsų sąjungos ateitį per ateinančius dvejus metus. Išrinktai naujai tarybai ir man, jos pirmininkei, suteikta atsakomybė vesti į priekį visą mūsų organizaciją. Ligšiolinės tarybos nariai nuoširdžiai skyrė savo laiką, energiją, dalinosi žiniomis ir patirtimi tam, kad organizacija būtų matoma, girdima, įtakinga ir turinti aukštą reputaciją. Todėl naujoji taryba turės nemenką iššūkį tą kartelę išlaikyti, ir dar sparčiau eiti į priekį. Neabejoju, kad tai ir darysime, susitelkę ir vieningai“, – sako naujoji pirmininkė L. Jakučionienė.

„Mes ir toliau sieksime, kad LRVS burtų ir vienytų ryšių su visuomene specialistus, padėtų jiems tobulėti, kad būtų sukurta erdvė gerosios praktikos sklaidai, dalinimuisi žiniomis, kolegiškam bendradarbiavimui. Esame numatę ir toliau bendrauti su ryšių su visuomene specialistus rengiančiomis švietimo įstaigomis, esame pasirengę dirbti tam, kad stiprintume ryšių su visuomene prestižą ir svarbą, kad ryšių su visuomene profesionalai būtų ne tik strateginių sprendimų komunikatoriai, bet ir jų priėmėjai, kaip yra dabar išsivysčiusiose Vakarų Europos šalyse“, – savo viziją atskleidžia ji.

Vienas iš svarbiausių LRVS prioritetų artimiausiu metu bus integravimasis į tarptautinę bendruomenę. „Savo šalyje jau esame aukšto lygio komunikacijos ekspertai, laimime prestižiniuose tarptautiniuose konkursuose, bet esu įsitikinusi, kad turime išeiti iš komforto zonos ir plačiau parodyti save pasauliui, pagaliau pasinaudoti galimybe semtis patirties ir žinių iš puikių europinių pavyzdžių, kurie grįsti naujausiais komunikaciniais sprendimais“, – sako L. Jakučionienė.

Visuotiniame susirinkime taip pat įsteigtas pirmasis LRVS skyrius – jis burs LRVS narius Kauno apskrityje. Šis skyrius rūpinsis, kad ne sostinėje gyvenantiems ir dirbantiems specialistams būtų suteiktos patogios sąlygos tobulėti ir dalyvauti LRVS veikloje.

2000 m.įsteigta LRVS vienija privačiame ir viešajame sektoriuje dirbančius ryšių su visuomene specialistus, siekiančius tobulinti profesinę kompetenciją. Šiuo metu LRVS vienija 200 ryšių su visuomene profesionalų visoje Lietuvoje.

Pirmajam posėdžiui naujoji taryba rinksis sausio mėnesį, kuomet sudarys veiklos planą ir nubrėš būsimas veiklos gaires.