„Rinkimų laikotarpis iš žurnalistų reikalauja didžiausio profesionalumo ir atsakomybės. Visi suprantame, kaip svarbu, kad žmonės savo balsus atiduotų remdamiesi teisinga, patikrinta informacija, kad iš tiesų suprastų, kokių pažiūrų laikosi politikai, kokių sprendimų iš jų galima tikėtis. „Delfi“ redakcija šiuo metu itin intensyviai dirba, kad naujienų portalo lankytojai rastų kuo išsamesnę su visais kandidatais susijusią informaciją ir galėtų jaustis ramūs rinkimų dieną priėmę pagrįstą sprendimą“, – sako „Delfi“ vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė

„Delfi“ politikos aktualijų redaktorė Dainora Pankūnė pabrėžia, kad būtina rinkimų dalis – informacinis aiškumas: „Su kolegomis sukūrėme informatyvų polapį, kuriame rasite viską, kas aktualu rinkėjui: lengvai pasiekiamą pagrindinę informaciją, kada, kaip ir kur balsuoti, kandidatų programas, interviu, laidas su kandidatais bei susipažinsite, kaip kandidatai į prezidentus atsakinėja į netikėtus klausimus“.

Dainora Pankūnė

Šiame „Delfi“ polapyje vienoje vietoje bus kandidatus geriau pažinti leidžiančios anketos, įvairūs apžvalginiai tekstai, komentarai, laidos „Darbo pokalbis su Daiva Žeimyte-Biliene“ ir „Pagauk politiką“, kurią veda politologė Rima Urbonaitė ir žurnalistė Greta Klimkaitė.

Visas naujienas apie artėjančius Lietuvos prezidento rinkimus galite rasti čia.