A. Palaimaitė, savo karjerą pradėjusi komercijos ir rinkodaros srityse kaip UAB „Hercus“ komercijos vadovė bei „MTV Lietuva“ pardavimų vadovė, 2010 m. su bendraminčiais įkūrė UAB „Beta Media“ valdančią didžiausius Lietuvoje paslaugų ir prekių elektroninės pasiūlos bei prekybos portalus Beta.lt ir Grupinis.lt. Čia ji šešerius metus buvo atsakinga už visas verslo operacijas – rinkodarą ir pardavimus. Šiuo metu A. Palaimaitė toliau vadovauja savo 2011 m. įkurtai verslo ir investicijų konsultacijų įmonei „ALPA Group“.

Naujoji asociacijos vadovė Lietuvos marketingo asociacijai priklauso daugiau nei dvejus metus, o prieš metus tapo ir LiMA Vilniaus skyriaus valdybos nare.

Asociacija šiuo metu vienija daugiau nei 800 narių.

Apie Lietuvos marketingo asociaciją (LiMA):

LiMA yra didžiausia verslo profesinė asociacija, vienijanti per 800 narių. LiMA misija yra stiprinti marketingo profesiją Lietuvoje. Per metus LiMA organizuoja 140 renginių, tarp jų – konferencijas, mokymus bei edukacinius seminarus. Nuo 2015 m. LiMA renka Lietuvos metų marketingo vadovą. 2016 m. LiMA Lietuvoje pradėjo diegti tarptautinį profesinį marketingo sertifikavimą, akredituotą EMC (angl. European Marketing Confederation).