„Strateginius geležinkelių infrastruktūros projektus įgyvendinančiai ir žalesnio susisiekimo paslaugas teikiančiai LTG grupei keliami aukščiausi atvirumo standartai. Tikiu, kad ilgametė Aurelijos patirtis, sukaupta dirbant viešajame sektoriuje, padės dar efektyviau atliepti visuomenės mums keliamus sklandaus bendradarbiavimo ir atvirumo lūkesčius bei sustiprins dialogą su skirtingomis auditorijomis“, – sako LTG korporatyvinių reikalų direktorius Aleksandras Zubriakovas.

„Man artimas „Lietuvos geležinkelių“ siekis laiku kurti atvirą dialogą su skirtingomis auditorijomis ir visuomenės grupėmis. Tikiu, kad šiuo darbu prisidedame ir prie svarbaus tikslo – populiarinti aplinkai mažiau taršų traukinių transportą gyventojams ir verslui“, – sako LTG ryšių su visuomene vadovė A. Dermantė.

A. Dermantė yra sukaupusi ilgametę komunikacijos ir vadovavimo patirtį. Prieš prisijungdama prie LTG grupės ji vadovavo Vilniaus miesto savivaldybės Rinkodaros ir komunikacijos skyriui, taip pat yra dirbusi viešųjų ryšių agentūroje. Ryšių su visuomene vadovės pareigose A. Dermantė dvejiems metams keičia iki spalio pabaigos pareigas einančią Laurą Gabrilavičiūtę.

LTG Grupę sudaro kontroliuojančioji bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“ (LTG) ir pagrindinės dukterinės bendrovės – krovinių vežimo veiklą vykdanti bendrovė „LTG Cargo“, keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“, šalies geležinkelių tinklą valdanti ir jo modernizacija besirūpinanti bendrovė „LTG Infra“.