„Monimoto” sukurtas produktas – pirmoji išmani signalizacija, skirta galutiniams vartotojams. Kūrėjai teigia, kad ja naudotis labai paprasta, nereikia turėti jokių specialių žinių ar mokėti junginėti laidus, taigi taip vartotojai sutaupo laiko ir jėgų. Šis produktas buvo vystomas kelerius metus, bet tikimasi, kad dabar, sulaukus privataus investuotojo, bus galima pereiti prie aktyvių pardavimų.

Mainais į 34% įmonės akcijų investicinė įmonė „Delta investment”, priklausanti Aurelijui Rusteikai, investavo į „Monimoto” ne mažesnę kaip 50 tūkst. eurų sumą. Investiciją planuojama panaudoti įrangos sertifikavimo, gamybos ir pardavimo procesams organizuoti.

„Labai džiaugiamės tokia fantastiška bendradarbiavimo galimybe. A. Rusteika labai aktyviai domisi elektronikos įrenginiais, naujienomis ir galimybėmis, vairuoja motociklą ir supranta realių klientų problemą, o taip pat turi didžiulę patirtį ir žinias vystant pardavimų kanalus. Matome didžiules galimybes ir džiaugiamės turėdami Aurelijų tarp mūsų” - sakė bendrovės „Monimoto” direktorius ir vienas iš įkūrėjų Rolandas Dranseika.

„Monimoto” įmonė įkurta 2016 metais, tačiau produktas vystomas nuo 2013 metų. Šiuo metu produktas yra testuojamas ir ruošiamas aktyviems pardavimams 2017 m. vasarą.

A. Rusteika yra didžiausio Lietuvoje ir Baltijos šalyse prekybos buities technika ir elektronika tinklo „Topo centras“ įkūrėjas bei akcininkas. „Topo centras” yra „Euronics” grupės narys.