Paaiškėjus pirmosioms rytoj atidaromo prekybos centro „Lidl“ kainoms vakar vienu iš plačiausiai aptariamų pavyzdžių tapo bananų kainos. Skelbiama, kad atidarymo dieną jie kainuos 0,66 euro, o tai yra kelis kartus pigiau nei kituose prekybos centruose. Tuo tarpu šiandien daug žmonių į mobiliuosius telefonus gavo žinutę, skelbiančią, kad perkant „Zzz.lt“ – 1 kilogramas bananų nemokamai.

Bendrovės „Zzz.lt“ vadovas Žilvinas Vasiliauskas sako, kad tai – tik sutapimas ir jie ruošiasi pasiūlyti klientams dar daugiau staigmenų. „Klientas visada teisus. Jei pajutome, kad žmonės laimingi gavę bananų, prasideda graži vasara, kodėl su jais nepašvęsti?“, - sakė jis.

Ž. Vasiliauskas negalėjo atsakyti, iš kur bendrovė gavo žmonių, kuriems buvo siųsta reklama, numerius. „Jei kalbame apie įmones – viskas aišku, yra įvairūs sąrašai, registrai, o dėl fizinių asmenų turėčiau pasiaiškinti, gal žmonės buvo užsiregistravę per nuolaidų korteles. Mes norėjome nusiųsti visiškai teigiamą žinią ir įsivaizdavome, kad tai nei pažemins, nei įžeis žmogaus, bet jei yra nepatenkintų ir sugadinome nuotaiką užteršdami eterį, turime atsiprašyti“, - sakė jis, žadėdamas pasitikslinti, kaip sudaromi reklamos gavėjų sąrašai.