Naujajam agentūros vadovui priklausys 40 proc. bendrovės akcijų. Ligšiolinis „Bosanova“ vadovas ir vienintelis akcininkas Kristinas Taukačikas valdys 39 proc. agentūros akcijų, o dar po 7 proc. – ilgamečiai įmonės darbuotojai Rasa Grigaitė, Eglė Bagdonaitė ir Justas Vaitkevičius, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Visi partneriai „Bosanovoje“ dirba jau daugelį metų, todėl pokyčiai agentūroje ir akcininkų struktūroje yra logiškas žingsnis, leisiantis sparčiau augti. Mūsų stiprybė visada buvo ryškūs kūrybiniai sprendimai. Išlaikysime šią kryptį, vykdydami kasdienę savo klientų komunikaciją ar kurdami įdomius projektus, apie kuriuos norisi pasakoti“, – sako komunikacijos agentūros „Bosanova“ direktorius V. Matulevičius.

V. Matulevičius turi beveik dešimties metų patirtį komunikacijos srityje. Pastaruosius pusantrų metų V. Matulevičius dirbo rinkodaros ir komunikacijos vadovu tarpusavio skolinimo platformoje „FinBee“, o iki tol penkerius su puse metų buvo „Bosanova“ projektų direktorius. Ligšiolinis agentūros vadovas K. Taukačikas bus atsakingas už bendrovės plėtrą.

„Bosanova“ buvo įkurta 2009 m. Pastaraisiais metais įmonės klientais buvo nekilnojamojo turto vystytojas ir valdytojas „Balticshes Haus“, investicijų valdymo bendrovė „Lords LB Asset Management“, hostingo paslaugų bendrovė „Hostinger“, projektų valdymo ir inžinerinio konsultavimo bendrovė „Baltic Engineers“, biotechnologijų įmonė „Thermo Fisher Scientific Baltics“ ir kitos. Komunikacijos agentūra „Bosanova“ yra ilgametis „Vilnius City Opera“ rėmėjas. Pernai bendrovės pardavimo pajamos preliminariais duomenimis siekė 327 tūkst. eurų, tuo tarpu 2017 m. jos sudarė 229,6 tūkst. eurų.