Asociacijos valdybos pirmininke pirmai kadencijai išrinkta „Mediacom“ agentūros vadovė Žydronė Amšiejūtė.

„Skaidrumas, verslo etika, atsakomybė, kūrybingumas ir inovatyvumas mums yra ne tik skambūs žodžiai. Tai – mūsų organizacijos vertybės, kuriomis gyvename, džiaugiamės ir didžiuojamės. Todėl esame pasirengę skirti daug laiko ir energijos bendram industrijos labui“, – pranešime žiniasklaidai sakė Ž. Amšiejūtė.

Žydronė Amšiejūtė

„Vizeum“ agentūros vadovas Saulius Šukaitis, ilgą laiką ėjęs asociacijos pirmininko pareigas, lieka valdyboje, į kurią naujai išrinkti: Šarūnas Mikelevičius („Havas Group“ vadovas, atstovauja „Idea Vilnius“), Domas Zdanevičius (VRS), Loreta Jurkšaitienė („Tarela“), Giedrius Butvilas („Mindshare Baltic“), Andrius Kontrimavičius („digitouch!“).

KOMAA direktorė Edita Raguckienė džiaugėsi, kad atsinaujinusi valdyba entuziastingai ėmėsi spręsti tęstinius klausimus, susijusius su žiniasklaidos tyrimais, jaunųjų specialistų ruošimu aukštosiose mokyklose, ir atskleidžia, kad turi ambicingų planų kitų metų reklamos festivaliui „Adrenalinas“.

„Sparčiai besikeičiančiame pasaulyje susiduriame su iššūkiais, reikalaujančiais ne tik kūrybiškų sprendimų, bet ir aktualių susitarimų dėl naujų rinkos kokybės standartų“, – pokyčius komentavo E. Raguckienė.

KOMAA yra 2002 m. Lietuvos reklamos agentūrų įkurta nevyriausybinė organizacija, vienijanti reklamos agentūras, siekiančias vystyti reklamos rinką, kelti reklamos pramonės prestižą ir drauge priimti visai reklamos rinkai svarbius sprendimus. Šiuo metu KOMAA Lietuvoje vienija 22 komunikacijos, skaitmenines, viešųjų ryšių kūrybines ir žiniasklaidos planavimo paslaugas teikiančias įmones. Asociacija organizuoja reklamos festivalį „Adrenalinas“, taip pat yra Europos komunikacijos agentūrų asociacijos narė (EACA, angl. European Association of Communications Agencies).