Skelbiama, kad nauja komunikacijos vadovė bus atsakinga už bendrovės komunikacijos strategijos formavimą bei įgyvendinimą, ryšius su visuomene ir žiniasklaida, vidinę komunikaciją bei socialinės atsakomybės projektus.

„Tikiu, kad bendrovėje ne vienerius metus dirbančios, energetikos sektoriaus bei mūsų veiklos specifiką puikiai suprantančios Mildos kompetencijos, sukaupta patirtis bei entuziazmas padės tiek įgyvendinant strategiją, tiek toliau auginant gerą bendrovės reputaciją bei atliepiant visuomenės mums keliamus atvirumo ir bendradarbiavimo lūkesčius“, – pažymi „KN Energies“ generalinis direktorius Darius Šilenskis.

Viešąjį komunikacijos vadovo konkursą laimėjusi M. Ancevičė „KN Energies“ komandoje dirba daugiau nei šešerius metus, paskutiniu metu bendrovėje ji ėjo komunikacijos projektų vadovės pareigas. Prieš tai dirbo žurnaliste UAB „Verslo žinios“.

Beveik 20 metų patirtį žiniasklaidos ir komunikacijos srityse turinti naujoji „KN Energies“ komunikacijos vadovė yra baigusi komunikacijos ir informacijos studijų bakalaurą, turi Vilniaus Universiteto ryšių su visuomene magistro laipsnį.