Abejose organizacijose K. Žukauskas bus atsakingas už išorinę bei vidinę komunikaciją, taip pat jos strateginį planavimą.

„Negalėjau išsirinkti iš dviejų įdomių pasiūlymų, todėl priėmiau abu. Prasmingesnės komunikacinės veiklos nei tiesiogiai prisidėti prie Ukrainos kovos net ir negalėčiau įsivaizduoti – „Blue/Yellow“ jau įrodė, kad yra didžiausia ir profesionaliausia organizacija šioje srityje. O savivaldybėje sukauptą urbanistinę patirtį pratęsiu kuriant miestą mieste – „Tech Zity“ kuria erdves, kurios keičia ne tik darbo kultūrą, tačiau ir patį miestą. Ir tai daro ne tik Vilniuje, bet keliuose Lietuvos miestuose“, – sako K. Žukauskas.

Pasak jo, artimiausias veiklos tikslas – šių organizacijų žinomumo didinimas ir veiklos auginimas pasitelkiant kūrybines bei strategines komunikacijos priemones.

K. Žukauskas turi 18 metų patirtį komunikacijos srityje, dvejus metus iš eilės – 2020 m. ir 2021 m. – pripažintas „Metų komunikatoriumi“ Lietuvos komunikacijos asociacijos rengiamuose „PR Impact Awards“ rinkimuose.

2014 m. įkurtas paramos fondas „Blue/Yellow“ Ukrainos karius ir savanorius aprūpina ne letalinės paskirties priemonėmis, padedančiomis kovoje su Rusijos agresija. Praėjusiais metais, prasidėjus Rusijos invazijai į Ukrainą, „Blue/Yellow“ tapo didžiausiu Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms paramą tiekiančiu fondu Europoje.

Tech erdvių grupė „Tech Zity“ – tai projektas, šiuo metu apjungiantis tris bendradarbystės ir privačių biurų erdvės Vilniuje „Tech Park“, „Tech Arts“ ir „Tech Loft“ bei Druskininkuose įsikūrią darbostogų erdvę „Tech Spa“. „Tech Zity“ šiuo metu plėtoja ir dvi naujas lokacijas – „Tech Zity Klaipėda“ bei sostinėje vietoje buvusios Lelijos siuvyklos atgimsiantį „Tech Zity Lilium”, kuris taps vienu didžiausių Europoje technologinių industrijų miesteliu.