Naujausioje Islandijos reklamoje, kurią sukūrė agentūra „M&C Saatchi Group“, šalis kviečia keliautojus atvykti ir laukinėje salos dykynėje šaukti taip garsiai, kaip tik jiems patinka.

„Jūs daug ką išgyvenote. Ieškote idealios vietos išsilieti? Panašu, kad jums reikia Islandijos. Įrašykite savo riksmą adresu „Lookslikeyouneediceland.com“, ir mes jį iš tikrųjų paleisime Islandijoje“, – raginama filmuke.

Kampanijos reklamoje, kurią sukūrė seserinės agentūros „SS + K“ ir „M&C Saatchi UK“, rodo kelis pavargusius žmones daugeliui pažįstamose izoliacijos namuose situacijose: panirusius į niūrias naujienas, žiūrinčius televizorių, tačiau nieko įdomaus ten nerandančius, bandančius nusikirpti plaukus, pabaigti dėlionę, dirbti namuose su vaikais. Kiekvienam jų pradėjus rėkti, jie yra nugabenami į šią šaurės salą, praneša „Adweek“.

Islandija pradėjo priimti į savo šalį keliautojus iš ES birželio 15 d., siūlydama galimybę sumokėti 63 JAV dolerių už koronaviruso testą atvykus vietoje privalomo 14 dienų karantino. Amerikos keliautojai dar vis nėra įleidžiami į Islandiją ir kitas ES šalis dėl tebesitęsiančios COVID-19 krizės.

Tuos, kurie negali atvykti į šalį fiziškai, kampanija kviečia įrašyti savo riksmus „Lookslikeyouneediceland.com“ tam, kad turizmo agentūra galėtų juos garsiai paleisti per kolonėlę atokioje salos vietoje. Tad net jei negalite išvengti nemalonių situacijų, turite kur išlieti savo emocijas.

Islandijos turizmo agentūra kviečia įrašyti savo riksmą reklaminės kampanijos internetinėje svetainėje

Tie, kurie siunčia savo riksmus, gali pasirinkti, kurioje iš septynių vietų jie nori, kad jis būtų paleistas, įskaitant Festarfjall vulkano viršukalnę Reikjaneso Peninsula regione, ramius Djúpivogur krantus rytinėje Islandijoje, taip pat riaumojantį Skógarfoss krioklį pietuose.

„Žmonės visame pasaulyje per pastaruosius kelis mėnesius išgyveno labai daug. Mes suprantame tai ir norime padaryti viską, ką galime, kad padėtume žmonėms palengvinti jų nusivylimą“, – sakė „Visit Iceland“ vadovas Sigríður Dögg Guðmundsdóttir.

„Mums pasisekė, kad turime daugybę atvirų erdvių ir nuostabią gamtą, kuri yra ideali vieta išsilieti. Manome, kad būtent tai ir yra, ko reikia pasauliui. O kai žmonės bus ir vėl pasirengę keliauti, jie galės atvykti ir patirti tai savo kailiu“, – pridūrė jis.