Inovacijų agentūra ir „INK agency“ sudarė 1 mln. eurų vertės paslaugų teikimo sutartį vieneriems metams, su galimybe bendradarbiavimą pratęsti iki trejų metų. Inovacijų agentūros rinkodaros ir komunikacijos skyriaus vadovės Jolitos Mažeikienės teigimu, „INK agency“ pergalę konkurse nulėmė konkursinės kūrybinės idėjos išpildymo metu atsiskleidęs agentūros kūrybiškumas, originalumas, netikėtumas ir pritaikomumas.

„Iš visos integruotos komunikacijos paslaugų pirkimo konkurse sulaukėme 9 agentūrų pasiūlymų ir turėjome galimybę naują komunikacijos partnerį rinktis iš geriausių Lietuvos rinkos žaidėjų. Taip jau sutapo, kad mūsų komunikacijos partneris keitėsi tuo metu, kai Inovacijų agentūra atnaujina savo strateginės komunikacijos strategiją. Pereiname į naują Inovacijų agentūros komunikacijos etapą – į rinką įvestas naujas Inovacijų agentūros prekės ženklas pereina į augimo fazę. Siekiame didinti žinomumą, pritraukti naujų klientų, kurie galbūt dar niekada nesinaudojo viešojo sektoriaus pagalbos verslui paslaugomis, bet tai jiems gali atverti naujas galimybes, o mūsų šalies ekonomikai – išlaikyti augimą. Suteikdami galimybę dirbti su prasmingais projektais, iš naujo partnerio tikimės atsakomybės ir bendrakūros vardan Lietuvos sėkmės“, – teigia J. Mažeikienė.

Pasak „INK agency“ direktorės Jolitos Kochanskės, partnerystė su Lietuvos verslo inovacijų, verslumo ir eksporto skatinimo partneriu leis prisidėti prie visai šaliai svarbių projektų vystymo.

„Šios partnerystės tikslas – užtikrinti, kad apie Inovacijų agentūros teikiamas galimybes ir paslaugas sužinotų kuo daugiau šalies verslų, nesvarbu, kokiame brandos etape jie bebūtų. Pasitelkdami visas komunikacijos formas, priemones ir agentūros kūrybines kompetencijas, sieksime prisidėti prie visos šalies inovacijų ekosistemos skatinimo“, – sako J. Kochanskė.

Jolita Kochanskė

2022 m. įkurta Inovacijų agentūra teikia verslo pradžios ir plėtros konsultacijas, tarptautinės plėtros galimybes, augina verslo kompetencijas, suteikia prieigą prie finansavimo bei tinklaveikos resursų bei jungia paslaugų verslui bendrakūrėjus.

Kūrybinė integruotos komunikacijos agentūra „INK agency“ yra įmonių grupės „Hero Group“ dalis. Tarp „INK agency“ klientų – „Telia Lietuva“, „Švyturys-Utenos alus“, „Electrolux“, „Klaipėdos nafta“, „YIT Lietuva“, „Itella“, „Sorainen“ ir kitos bendrovės bei žinomi prekės ženklai.