Naująja „bigNow“ direktore taps agentūros projektų direktorė Laura Gataveckaitė, kuri stiprins agentūros administracinę, projektų valdymo ir kūrybos kompetencijas. Jarūnė Narkevičiūtė orientuosis į naujų produktų bei paslaugų vystymą, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Toliau gilinsime savo patirtį ir kompetencijas, ypač susijusias su komunikacija Baltijos regione ir kitose Europos šalyse. Sustiprėjusi agentūros vadovybė galės greičiau atrasti naujas galimybes bei sparčiau įgyvendinti priimtus sprendimus“, – sakė L. Gataveckaitė.

„INK agency“ valdymą perims trys partneriai – Jolita Kochanskė, Mantas Čižas ir Kęstutis Gečas, taip pat užimsiantis formalias direktoriaus pareigas.

Nuo 2012 m. „INK agency“ vadovauja Julija Jermakova, kuriai einant direktoriaus pareigas agentūra ne tik pakeitė savo prekės ženklą, bet ir išplėtė savo paslaugų spektrą bei trigubai išaugino pardavimus – nuo 468 tūkst. eurų iki 1.42 mln. eurų.

„Julijai esame nuoširdžiai dėkingi už tai, kad jai vadovaujant įsitvirtinome tarp geriausių šalies agentūrų. Ir toliau planuojame eiti šia kryptimi – koncentruosimės į verslo komunikaciją ir laikysimės savo filosofijos: dirbdami vienoje komandoje su klientais siekti jų pergalių. Neplanuojame lėtinti tempo ir kurdami naujas paslaugas bei plėsdami savo veiklos geografiją“, – sakė K. Gečas.

Integruotos komunikacijos agentūra „INK agency“ ir skaitmeninės kūrybos agentūra „bigNow“ 2018 metais bendrai sugeneravo daugiau kaip 1,7 mln. eurų apyvartos, o tiesioginės abiejų agentūrų pajamos siekė 1,2 mln. eurų. Planuojama, kad šiemet bendra „INK agency“ ir „bigNow“ apyvarta turėtų viršyti 1,8 mln. Eur.

2018 m. buvo baigtas ir rinkai pristatytas bendras „bigNow“ ir „INK agency“ produktas patrauklaus darbdavio įvaizdžiui kurti „Great@Work“, apimantis komunikaciją socialinėje ir tradicinėje žiniasklaidoje. Buvo aktyviai kuriami ir įgyvendinami bendri komunikacijos tradicinėje žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose projektai, veikia bendras „bigNow“ ir „INK agency“ kūrybos departamentas, jungiantis abiejų agentūrų patirtį ir kompetencijas.

„bigNow“ klientais yra tokios kompanijos, kaip „Šiaulių bankas“, „INHUS“, „Švaros broliai“, KFC, „Novaturas“, „Skycop“, „Mantinga“, „Barclays“ operacijų centras Lietuvoje, „Grigeo“ ir kitos.

„INK agency“ komunikacijos paslaugas teikia bendrovėms „ERGO Insurance“, „Huawei“, „YIT Lietuva“, advokatų kontorai „SORAINEN“, leidykloms „Alma littera“ ir „Šviesa“, įmonių grupėms „Modus Group“, „Inhus“, „Kalnapilio-Tauro grupė“, „Roquette Amilina“, „Barclays“ operacijų centrui Lietuvoje, „Revolut“, „Bigbank“, „Impuls“ ir „Lemon Gym“, kitoms tarptautinėms ir Lietuvos kompanijoms bei prekės ženklams.