Vienintelis abiejų agentūrų akcininkas Kęstutis Gečas valdys 65 proc. „Hero group“ akcijų, likusios 35 proc. priklausys prie verslo prisijungiančiai Linai Galatiltei, turinčiai ilgametę patirtį vadovaujant didelėms organizacijoms ir startuoliams, taip pat tarptautiniam verslui, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Pastaruosius keletą metų verslas sparčiai augo ne tik dydžio, bet ir kokybės prasme, todėl pribrendome naujam evoliucijos etapui. Linos ilgametė verslo valdymo patirtis ir kompetencijos rinkodaros, klientų patirties ir kitose srityse yra labai svarbi viso pokyčio dalis, valdant augimą ir naujų rinkų įsisavinimą. Ir toliau stiprinsime tai, kuo šiandien išsiskiriame rinkoje: gebėjimą gerai suvokti kliento verslo poreikius, pasiūlyti tinkamus sprendimus ir užtikrinti kokybišką bei efektyvų jų įgyvendinimą. Ne veltui pasirinkome ir tokį grupės pavadinimą – šių laikų herojus yra tas, kuris padeda kitiems“, – sako K. Gečas.

Iki šiol teikusi socialinės žiniasklaidos ir ryšių su visuomene valdymo paslaugas, grupė išplėtė paslaugų portfelį ir dabar teikia visą spektrą rinkodaros ir komunikacijos paslaugų: skaitmeninių pardavimų valdymo, rinkodaros automatizavimo, efektyvių interneto svetainių kūrimo, filmų gamybos paslaugas ir kt.

L. Galatiltė yra buvusi „Omnitel“ viceprezidente privačių klientų segmentui ir rinkodarai, porą metų dirbo klientų patirties ir analitikos viceprezidente „TeliaSonera“ grupėje Stokholme. Iki 2019 m. rudens keletą metų vadovavo „Modus energy“ grupei ir buvo atsakinga už verslą Lietuvos, Lenkijos, Italijos, Ispanijos, Ukrainos, Baltarusijos ir Latvijos rinkose. Įkūrė ir plėtojo įmonę „Green Genius“, kuri šiuo metu yra vienas didžiausių atsinaujinančiosios energetikos investuotojų Europoje.

„Hero group“ direktoriumi tapo K. Gečas, taip pat einantis šias pareigas ir abiejose agentūrose. Jolita Kochanskė ir Mantas Čižas ir toliau lieka „INK agency“ partneriais, užtikrinančiais sėkmingą agentūros valdymą.

„INK agency“ komunikacijos paslaugas teikia bendrovėms „Maxima“, „Maxima grupė“, „ERGO Insurance“, „Grigeo“, „Ikea“, „Huawei“, „YIT Lietuva“, „General Financing“, „Sorainen“, „Ekonovus“, „Narvesen“, leidykloms „Alma littera“ ir „Šviesa“, INHUS, „Solid Real Advisors“, „Revolut“, „Danske Bank“, „Kauno Akropolis“, „Ozas“, „Modus Group“, kitoms tarptautinėms ir Lietuvos kompanijoms bei prekės ženklams.

„bigNow“ dirba su tokiomis bendrovėmis ir prekės ženklais kaip „Šiaulių bankas“, KFC , INHUS, „Švaros broliai“, „Novaturas“, „Mineraliniai vandenys“, „Barclays“, „Danske Bank“ ir kt.