„Su INK esu dešimt metų, tad gerai pažįstu darbo agentūroje iššūkius, man artimos agentūros vertybės. Kartu su INK užaugome – iš tradicinių viešųjų ryšių agentūros tapome integruotos komunikacijos agentūra, iš vietinės agentūros – agentūra, teikiančia paslaugas visose Baltijos šalyse, iš vienos agentūros – trijų įmonių grupe. Ir svarbiausia – iš pavienių komunikacijos ekspertų – profesionalų komanda, su kuria, neabejoju, augsime ir toliau“, – pranešime žiniasklaidai teigia J. Kochanskė.

Pasak J. Kochanskės, komunikacijos srityje sukauptą patirtį ji ketina panaudoti kartu su komanda kurdama naujas paslaugas, padėsiančias klientams spręsti kylančius iššūkius ir siekti komunikacinių pergalių.

Iki šiol agentūros vadovo pareigas ėjęs vienas iš „Hero Group“ akcininkų Kęstutis Gečas teigia, kad J. Kochanskės tapimas direktore – visos grupės pergalė.

„Konsultuodama klientus įvairiais komunikacijos klausimais, Jolita sukaupė vertingos patirties, ir šiandien mes, akcininkai, didžiuojamės tuo, kad ji išaugo iki profesionalės, kuriai drąsiai galime patikėti agentūros vairą. Tai yra mūsų grupės pasiekimas, demonstruojantis, kad visiems darbuotojams suteikiame galimybę tobulėti ir augti“, – sako K. Gečas.

K. Gečas toliau lieka vadovauti kontroliuojančiai bendrovei „Hero group“, skaitmeninio turinio ir reklamos agentūrai „bigNow“ bei nedidelio biudžeto video įmonei „CUT! Films“.

2020 metų vasarį suformuota „Hero group“ teikia komunikacijos paslaugas, apimančias visus organizacijų poreikius, tradicinę žiniasklaidą ir socialinius tinklus bei skaitmeninę komunikaciją. Šių metų birželio mėnesį įsteigta video gamybos įmonė „CUT! Films“ koncentruojasi į nedidelio biudžeto skaitmeninei komunikacijai skirtą vaizdo turinį, verslo naudojamą korporatyvinėje komunikacijoje, socialiniuose tinkluose ir tradicinės žiniasklaidos platformose.

„INK agency“ komunikacijos paslaugas teikia bendrovėms „Maxima“, „Maxima grupė“, „ERGO Insurance“, „Grigeo“, „Ikea“, „YIT Lietuva“, „Enefit“, „StrongPoint“, „General Financing bankas“, „Sorainen“, „Ekonovus“, , INHUS, „Solid Real Advisors“, „Danske Bank“, „Kauno Akropolis“, „Ozas“, „Modus Group“, kitoms tarptautinėms ir Lietuvos kompanijoms bei prekės ženklams.

„bigNow“ dirba su tokiomis bendrovėmis ir prekės ženklais kaip „Šiaulių bankas“, KFC , INHUS, „Douglas“, „Danske Bank“ ir kt.