Lietuvos filialo vadovo pasikeitimas susijęs ir su struktūriniais visos įmonės pokyčiais. „Keičiantis mūsų įmonės struktūrai, kuri tampa labiau orientuota į vietines rinkas, džiaugiamės galėdami Vaidotą Rimeikį priimti į šalies vadovo pareigas Lietuvoje. Jis įrodė, kad yra stiprus pardavimų vadovas – Vaidotui vadovaujant 2021 metų „Inbank“ pardavimai prekių ir paslaugų finansavimo srityje pasiekė rekordą: išaugo net 33 proc. Tikime, kad jis užtikrins naują paslaugų kokybės lygmenį Lietuvoje“, – sako „Inbank“ valdybos pirmininkas Priit Põldoja.

Pasak paties V. Rimeikio, naujos pareigos simbolizuoja ir naujus sau išsikeltus tikslus. „Tikiuosi į komandą pritraukti dar daugiau pardavimų ir produktų vystymo srities profesionalų, įnešti dar daugiau inovacijų į prekių ir paslaugų finansavimo rinką, pristatyti geriau vartotojų įpročius atitinkančius sprendimus bei supažindinti su finansinių paslaugų galimybėmis. Norime pristatyti dar nematytų sprendimų ir, bendradarbiaudami su partneriais, aktyviai kurti naujus produktus“, – sako naujasis Lietuvos filialo vadovas.

V. Rimeikis prie AS „Inbank“ prisijungė prieš 4 metus, pradėjęs eiti Lietuvos komercijos vadovo pareigas. Praėjus 2 metams, jis tapo ir Baltijos šalių vadovų komandos nariu, buvo atsakingas už prekių ir paslaugų finansavimo produktų pardavimus visose Baltijos šalyse. Prieš pradedant karjerą „Inbank“, V. Rimeikis daugiau nei 10 metų dirbo su aktyviais pardavimais greito vartojimo prekių (angl. k. – Fast Moving Consumer Goods, FMCG) ir aviacijos sektoriuose.

Prieš V. Rimeikį „Inbank“ filialui Lietuvoje vadovavo Benas Pavlauskas.