Šiuo metu „I asset management“ valdo investicijų į tvarią miškininkystę fondą „Baltic Green Fund“, privačios skolos fondą „NuCapital“, investicijų į oro uostų viešbučius fondą „Airport Hotels Fund“, privačių studentų namų plėtros fondą „Student Housing Fund“, į JAV bendrovių akcijas investuojantį „US Bluechip Growth Fund I“, taip pat į kitas turto klases investuojančius „Axia Capital Fund“ ir IKKB „Mūsų ateities investicijos“.

„Iki šiol buvome susitelkę į tiesioginę komunikaciją mūsų esamiems ir potencialiems investuotojams, tačiau plečiantis mūsų veiklos mastui ir investicijų rinkoms, matome daug neatrakinto potencialo pristatyti mūsų įgyvendinamus projektus platesnei auditorijai. Nusprendėme sustiprinti mūsų investicinės veiklos ir valdomų fondų komunikaciją viešojoje erdvėje pasitelkdami partnerius, turinčius patirties verslo ir finansų komunikacijoje“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas „I Asset Management“ direktorius Ernestas Kazbaras.

„Vienijame profesionalus, sukaupusius įvairiapusišką verslo komunikacijos projektų įgyvendinimo patirtį bei gebančius veikti ir kaip atskirų komunikacijos sričių strategai, ir kaip vieningos strategijos įgyvendintojai. Džiaugiamės, kad plėtodami persidengiančias korporatyvinės ir rinkodaros komunikacijos kompetencijas turinčių partnerių tinklo modelį, galėsime prisidėti prie „I Asset Management“ investicijų valdytojų komandos strateginių tikslų įgyvendinimo“, – sako „Proto vėtra“ direktorius Arvydas Žilinskas.

Arvydas Žilinskas

Tarp didžiausių „Proto vėtra“ komunikacijos partnerių tinklo klientų – nebankinio faktoringo bendrovė „Faktoro“, tarpusavio skolinimo (P2P) platforma „SAVY“, valymo paslaugų ir pastatų ūkio priežiūros paslaugų įmonė „Corpus A“, Alternatyviųjų atsinaujinančių degalų skatinimo startuolis „Dvire“, elektroninės didmeninės prekybos bendrovė „Mportas“.