Šių dienų komunikacijos rinkai vaizdo turinys tapo vienu svarbiausių rinkodaros ir pardavimų įrankių. Išsiplėtė ne tik jo paskirtis ir formos, bet ir jo transliavimo kanalų paletė, o paties turinio gyvavimo trukmė sutrumpėjo iki kelių dienų ar net valandų. Tai lemia didelį kokybiško, bet nebrangaus vaizdo, animuoto ar dinaminio turinio poreikį, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

„Iki šiol rinkoje veikė arba didelės prodiuserių kompanijos, labiausiai orientuotos į reklamos gamybą, arba pavieniai laisvai samdomi gamintojai, turintys būtent vaizdo įrašų gamybos kompetenciją. Mūsų grupė turi įvairiapusę turinio kūrimo ir sklaidos kompetenciją, todėl šalia kuriamo tekstinio ar fotografijų turinio nuo šiol klientams siūlome ir nebrangius, bet kokybiškus vaizdo įrašus ir animacijas, kurios padės efektyviau įgyvendinti turinio kampanijas“, – teigia „CUT! Films“ direktorius Kęstutis Gečas.

Jis atkreipė dėmesį ir į kitą tendenciją: anksčiau vaizdo turinį dažniausiai naudojo reklamos industrija, tačiau dabar poreikis sparčiai keičiasi, ir korporatyvinė komunikacija, patrauklaus darbdavio ar vidinė komunikacija tekstą papildo vaizdo turiniu. Be vaizdo įrašų apsieina ir reta įmonės interneto svetainė ar net tinklaraštis.

„Naujoji mūsų agentūra sutelkia geriausią turinio gamybos patirtį, kurią panaudos integruojant klientų turinį su kitomis komunikacijos formomis: tekstais, nuotraukomis, interneto svetainėmis, renginiais, vidinės komunikacijos priemonėmis ir kt.“, – priduria K. Gečas.

„Hero group“ taip pat valdo integruotos komunikacijos agentūrą „INK agency“ ir skaitmeninio turinio agentūrą „bigNow“ (UAB „Dideli dideli“) ir tiesiogiai arba per partnerius teikia komunikacijos paslaugas klientams Lietuvoje ir dar 10-yje Europos šalių. Pernai agentūros pradėjo bendradarbiauti su partneriais Švedijoje ir Suomijoje.

„INK agency“ komunikacijos paslaugas teikia bendrovėms „ERGO Insurance“, pasaulinei technologijų bendrovei „Huawei“, lietuviškam prekybos tinklui „Maxima“, tarptautiniam mažmeninės baldų ir namų įrengimo prekių prekybos tinklui „IKEA“, paslaugų centrui „Danske Bank“, nekilnojamojo turto plėtros ir statybos įmonei „YIT Lietuva“, advokatų kontorai „Sorainen“, leidyklai „Šviesa“, tarptautiniam kontaktų centrui „Transcom“, prekybos verslo technologijų bendrovei „StrongPoint“, įmonių grupėms „Modus Group“, „Concretus Group“, „Achema grupė“, kitoms tarptautinėms ir Lietuvos kompanijoms bei prekės ženklams.

„bigNow“ skaitmenines paslaugas teikia bendrovėms INHUS, „Šiaulių bankas“, KFC, „Novaturas“, „Mineraliniai vandenys“, „Danske Bank“, „Discontract“, „Unideco“, „O’Learys“, „INVL Asset Management“ ir kitoms.