„Džiaugiuosi, galėjęs suburti profesionalią komandą, su kuria pavyko įgyvendinti nemažai teigiamų pokyčių „Penkių kontinentų“ veikloje ir sukurti tai, kas šiandien vadinama korporatyvine komunikacija. Tai buvo ypač dinamiškas laikotarpis, nemažai dalykų teko imtis ir pagrindų: sustyguoti vidinę komunikaciją, padidinti grupės matomumą tiek Lietuvos, tiek užsienio šalių žiniasklaidoje, atnaujinti korporatyvinį puslapį“, – pranešime žiniasklaidai sako Germanas Kavalskis.

Pasak G. Kavalskio, jis labiausiai džiaugiasi, kad per šį laikotarpį jam pavyko pakeisti mąstymą į tokį, kad skirtingos grupės bendrovės priklauso vienai įmonių grupės šeimai, o darbuotojai turi didžiuotis dėl savo vykdomų veiklų ir įgyvendinamų projektų. Tai realizuota vykdant įvairius projektus, kuriuose dalyvavo ar filmavosi išskirtinai grupės darbuotojai, o korporatyvinis „Penkių kontinentų“ vaizdo klipas 2019 metais pelnė geriausio rinkodaros vaizdo projekto apdovanojimą JAV.

Komentuodamas savo pasitraukimo priežastis, G. Kavalskis akcentavo, kad šis sprendimas brendo jau kurį laiką.

„Treji metai konkrečioje pozicijoje ir šioje grupėje ilgas laikotarpis. Iš vienos pusės, esu dėkingas, kad turėjau puikią galimybę savo įgūdžius pritaikyti tarptautinei komunikacijai. Džiugu, kad įmonės kuriami inovatyvūs produktai garsina Lietuvos vardą pasaulinėje bankinių technologijų rinkoje“, – teigia G. Kavalskis.

Pasak jo, kol kas artimiausiuose planuose – poilsis, o kas bus toliau, parodys laikas.

Komunikacijos ir rinkodaros srityje Germanas Kavalskis dirba daugiau nei 15 metų. Jis yra buvęs „Lietuvos komunikacijos asociacijos“ valdybos narys, 2019 m. kaip nepriklausomas ekspertas dalyvavo „Lietuvos įvaizdžio“ komisijos veikloje, buvo „Lietuvos verslo konfederacijos“ atstovu spaudai, advokatų kontoros „TGS Baltic“ komunikacijos vadovu, 2013 m. Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai metu buvo atsakingas už Komunikacijos darbo grupės veiklos koordinavimą, yra verslo žurnalo „MoneyTalks.lt“ kuratorius.