Pasak „Fabula Hill+Knowlton Strategies“ vykdomosios direktorės Ramintos Rimkienės, agentūros veikla yra peržengusi ryšių su visuomene ar viešųjų ryšių sampratą. Keičiasi ir klientų poreikiai – pastarieji siekia bendradarbiauti su vieningomis komandomis, kuriose efektyviai dirba įvairių sričių komunikacijos ekspertai.

„Seniai nebesame vien tik ryšių su visuomene agentūra, ir mūsų veikla aprėpia gerokai platesnes kompetencijos sritis – nuo korporacinės iki skaitmeninės komunikacijos, reklamos ir rinkodaros“, – pranešime žiniasklaidai cituojama R. Rimkienė.

„Fabula“ yra LiMA, „Investor‘s forum“, Didžiosios Britanijos prekybos rūmų Lietuvoje, Amerikos prekybos rūmų, Lietuvos darbdavių konfederacijos, Lietuvos verslo konfederacijos organizacijų narė.
„Fabula Hill+Knowlton Strategies“ veikia nuo 1999 m. ir teikia plataus spektro komunikacijos paslaugas. „Fabula Hill+Knowlton Strategies“ dirba daugiau kaip 30 konsultantų ir komunikacijos specialistų.

Pasitraukus agentūrai „Fabula“, RSVA lieka aštuonios agentūros. Anksčiau šiais metais iš RSVA pasitraukė agentūra „INK Agency“.