„Per kelerius pastaruosius metus „Fabula“ kūrybos komanda klientams sukūrė nemažai išskirtinių darbų, tapusių komunikacijos kampanijų ašimis. Praėjusiais metais mūsų darbai buvo pastebėti ir įvertinti įvairiuose konkursuose kaip niekada gausiai ir svariai. Įgyvendindami kūrybiškas, nestandartines, bet taiklias idėjas padėjome klientams tapti labiau matomais ir pasiekti proveržį per komunikaciją. „Baltic Best“ reitinge būti aukščiausiai iš Lietuvos agentūrų yra mūsų vėliava ant praėjusių metų viršukalnės. Šiemet energingai jau kopiame į naujas“, – sakė Raminta Rimkienė, agentūros „Fabula Rud Pedersen Group“ partnerė ir direktorė.

„Fabula Rud Pedersen Group“ komunikacijos paslaugų agentūra aplenkė ne vienerius metus į reitingą patenkančias reklamos agentūras iš Lietuvos, taip pat kūrėjus iš Estijos ir Latvijos. „Best Marketing“ geriausių Baltijos agentūrų reitingus sudaro kasmet nuo 2014 metų. Taip pat išrenkamos geriausios metų agentūros kiekvienoje šalyse atskirai. Geriausia reklamos agentūra Latvijoje šiemet išrinkta „McCann Riga“, Estijoje – „Tabasco“. Į Baltijos agentūrų reitingų viršūnę iškopė „Tabasco“ komanda.

Reitingas sudaromas pagal apibrėžtą metodologiją atsižvelgiant į įvairiuose savo šalies, regioniniuose ir tarptautiniuose konkursuose pelnytus apdovanojimus, kurie rodo reklamos, komunikacijos ir dizaino agentūrų kūrybinį meistriškumą. Be vietinių reklamos konkursų, atsižvelgiama į keletą regioninių ir tarptautinių konkursų („Balticbest“, „Mi:it & Links“, NAPA Baltic, KIAF, „Golden Drum“, ADCE, „Eurobest“, European Design Awards, „Euro EFFIE“, EPICA, „Clio“, „The One Show“, LIA, D&AD, „Kanų liūtai“).

„Smagu, kad ne tik mes patys manome, kad esame geriausi, bet tai pripažįsta ir industrija. Labai sunkiai dirbame, vertiname kiekvieną klientą, kiekvieną užduotį, atiduodame daug širdies ir jėgų savo mylimam darbui, o šis titulas parodo, kad viskas ne veltui. Tai įkvepia išsikelti dar didesnius tikslus ir būti geriausiais ne tik Lietuvoje.“, – teigė Linas Migonis, agentūros kūrybos direktorius, partneris ir „Fabula Creative“ komandos vadovas.

2023 metais „Fabula Rud Pedersen Group“ agentūros kūrybos darbai iškovojo daugybę pergalių Lietuvos ir tarptautiniuose konkursuose. Su Lietuvos policija įgyvendinta kampanija „Stok į policiją“ tarptautiniuose komunikacijos rinkos apdovanojimuose „Sabre Awards“ buvo pripažinta geriausia kampanija Baltijos šalyse ir geriausia kampanija „Metaverse“ žaidimų kategorijoje. „ADC Europe“ (ADCE) dizaino ir reklamos konkurse ši kampanija pelnė aukso apdovanojimą, o kartu su VšĮ „Užstato sistemos administratorius“ įgyvendinta kampanija „Nenykstančios rūšys“ iškovojo bronzą integruotos komunikacijos projektų kategorijoje. „Fabulos“ darbai pelnė apdovanojimus ir Lietuvos konkursuose „Password“ bei „PR Impact Awards“. Pastarajame „Fabulai“ pernai buvo suteiktas metų agentūros titulas, o agentūros darbai pateko tarp geriausiųjų dešimtyje kategorijų ir buvo nominuoti apdovanojimams net 14 kartų. Tarptautiniuose „Mi:t & Links. Baltic Communication Awards“ apdovanojimuose į finalą pernai pateko 5 agentūros darbai, kurie visi buvo apdovanoti savo kategorijose.

„Fabula Rud Pedersen Group“ veikia nuo 1999 m. ir teikia plataus spektro komunikacijos paslaugas. Agentūroje dirba daugiau kaip 40 konsultantų ir komunikacijos specialistų. „Fabula“ yra tarptautinės strateginių komunikacijos konsultacijų įmonių grupės „Rud Pedersen Group“, viena pirmaujančių ir sparčiausiai augančių komunikacijos paslaugų grupių Europoje, narė.