Ilgametę patirtį įmonių rinkodaros ir pardavimų srityse turinti R. Vileniškienė bus atsakinga už bendrovės rinkodaros bei pardavimų skatinimo strategijos įgyvendinimą, rinkodaros komandos formavimą, tiesiogiai prisidės prie įmonės įvaizdžio kūrimo.

„Galimybė prisijungti prie vienos lyderiaujančių energetikos bendrovių „Elektrum Lietuva“ man yra didelis profesinis laimėjimas. Tikiu, kad mano įgūdžiai ir patirtis padės bendrovei ne tik išlikti lyderių gretose, bet dar sparčiau augti ir siekti ambicingų tikslų itin dinamiškame energetikos sektoriuje“, – sako R. Vileniškienė.

R. Vileniškienė prieš tai kone šešerius metus buvo rinkodaros vadovė Baltijos šalims draudimo bendrovėje „Gjensidige“, anksčiau vadovavo Rinkodaros ir komunikacijos bei Mažmeninės bankininkystės skyriams banke „Nordea“.

„Raminta yra rinkodaros profesionalė, sukaupusi vertingos patirties besikeičiančiuose ir iššūkių kupinuose sektoriuose. Tikime, kad jos patirtis mažmeninėje rinkoje ir sukauptos žinios padės mūsų bendrovei sėkmingai augti šiandieninių rinkos aktualijų sąlygomis, siekti tvarių tikslų ir teikti kokybiškus produktus bei paslaugas vartotojams“, – sako „Elektrum Lietuva“ valdybos narė Neringa Petrauskienė.
Rinkodaros ir produktų vystymo vadovės pareigose R. Vileniškienė pakeitė anksčiau jas ėjusią N. Petrauskienę, kuri tapo bendrovės valdybos nare ir komercijos direktore, koordinuojančia rinkodaros, komunikacijos, produktų vystymo, pardavimų ir klientų aptarnavimo sritis.

„Elektrum Lietuva“ komandą šiuo metu sudaro virš 180 darbuotojų – beveik 3 kartus daugiau nei prieš metus.