„Esame viena labiausiai augančių energetikos bendrovių Lietuvoje, tiek darbuotojų, tiek klientų skaičiumi. Aktyviai dirbame elektros tiekimo, taip pat ir dujų rinkose, plečiame saulės parkų ir elektrinių, įkrovimo stotelių bei kitų paslaugų pardavimus. Kaip nepriklausomas elektros tiekėjas veikiame itin konkurencingame segmente, kur nuolat konkuruojame pasiūlymais ir sprendimais klientams, aptarnavimo kokybe ir, žinoma, kainomis. Kad mūsų pasiūlymai namams bei verslui būtų patrauklūs ir matomi, didelį dėmesį skiriame jų pateikimui ir pristatymui visuomenei. Todėl džiaugiamės, kad bendradarbiausime su lyderiaujančiu kūrybos partneriu“, – sako „Elektrum Lietuva“ Komercijos vadovė Neringa Petrauskienė.

Pasak jos, „Ogilvy“ geriausiai atitiko konkurso dalyviams nustatytus atrankos kriterijus – patirtis ir kompetencija ypatingai konkurencinguose paslaugų sektoriuose, įžvalgos dėl „Elektrum“ prekės ženklo pozicionavimo, rinkodaros ir komunikacijos sprendimų sinergija siekiant strateginių verslo tikslų, paslaugų kainos ir kokybės santykis.

„Turime didelę patirtį su paslaugų rinkos lyderiais, todėl labai nekantravome išmėginti jėgas ir energetikos srityje. „Elektrum“ yra drąsus klientas, kuris žino, ko nori ir turi ką pasakyti. Savo sprendimais tikimės padėti „Elektrum“ laimėti didesnę rinkos dalį ir suteikti ilgalaikės vertės kuriamam įvaizdžiui“, – sako „Ogilvy Vilnius“ vykdantysis direktorius Dovydas Kėdikas.

Agentūra įmonei „Elektrum Lietuva“ teiks reklamos kūrybos, strateginių ir taktinių konsultacijų, integruotos rinkodaros sprendimų ir kitas kūrybos paslaugas.

„Elektrum Lietuva“ yra vienos didžiausių Baltijos šalyse elektros gamintojos „Latvenergo“ (Latvija) antrinė įmonė. Daugiau nei 270 darbuotojų turinti „Elektrum Lietuva“ tiekia elektrą daugiau nei 12 tūkst. įmonių ir 146 tūkst. namų ūkių, įmonė tiekia dujas 800 bendrovių, yra įrengusi virš 1000 saulės elektrinių bei tris saulės parkus (11 MW). Vystomi dar penki nauji saulės parkai, kurių bendra galia viršys 25 MW.

„Ogilvy Vilnius“ yra didžiausia Lietuvoje reklamos agentūra, atstovaujanti pasaulinį reklamos agentūrų tinklą „Ogilvy“. Beveik 50 darbuotojų turinti agentūra dirba su TELE2, IKI, „Eurovaistine“, SEB banku ir kitais rinkos lyderiais.