„Energetikos rinka pagal konkurencingumą ir auditorijų plotį jau aplenkė telekomunikacijų sektorių ir savo specifika tikrai nenusileidžia mažmeninei prekybai. Kartu su stipriu ir patikimu komunikacijos partneriu galėsime įgyvendinti savo ambicijas augti ir teikti geriausias paslaugas klientams, įgalinti juos savaraniškai valdyti energiją, taip ne tik sutaupant, bet ir prisidedant prie tvarumo tikslų. Artėja ir trečiasis elektros energijos rinkos liberalizavimo etapas, spartėja žaliojo kurso įgyvendinimas, todėl laukia daug įdomių projektų ir darbų, kuriuose komunikacijos vaidmuo bus labai svarbus. Iš bendradarbiavimo tikiuosi augimo galimybių mums ir pridėtinės vertės mūsų klientams“, – teigia „Enefit“ vadovas Vytenis Koryzna.

Bendradarbiavimo sutartyje numatyta, kad „Fabula“ energijos tiekėjui teiks komunikacijos konsultacijas ir visas komunikacijos paslaugas, įskaitant skaitmeninės, rinkodaros ir krizių.

„Energetikos rinkos komunikacinis laukas yra platus ir su stipriais žaidėjais. Čia svarbi ne tik korporatyvinė komunikacija, bet ir rinkodara, ESG, santykiai su interesų grupėmis, todėl būtina atrasti savo balsą bei toną. Galėsime prisidėti prie „Enefit“ komunikacijos stiprinimo pasitelkę visą platų mūsų teikiamų paslaugų spektrą ir padėsime išgryninti įmonės stiprybes bei pasiekti užsibrėžtų ambicingų tikslų“, – sako „Fabula Rud Pedersen Group“ direktorė ir partnerė Raminta Rimkienė.

Bendrovė „Enefit“ Lietuvoje veikia nuo 2007 metų. Ji yra didžiausios Baltijos šalyse elektros energijos gamybos ir prekybos įmonių grupės „Eesti Energia“ antrinė bendrovė. Bendrovė taip pat siūlo elektros ir dujų tiekimo, žaliosios energijos tiekimo paslaugas bei įvairius energetinio efektyvumo sprendimus.

„Fabula“ yra strateginių komunikacijos konsultacijų grupės „Rud Pedersen Group“, veikiančios 14 Europos rinkų, nariai. Bendrovė vienija per 40 įvairių sričių konsultantų, kūrybininkų, projektų vadovų ir specialistų. Agentūra veikia nuo 1999 m. Tarp didžiausių „Fabulos“ klientų – SEB bankas, „The Coca-Cola Company“, „Olifėja“, „McDonald‘s“, „Philip Morris International“, DFDS, „Baltic Amadeus“, Europos Parlamentas, „MV Group“ ir daugelis kitų savo sektoriaus lyderių.