„Tarptautinė plėtra yra pagrindinis mūsų prioritetas, ir, kaip Lenkijos lankomiausia prekyvietė internete, žengiame dar vieną žingsnį toliau augindami mūsų plėtros žemėlapį, – sako „Allegro“ generalinis direktorius Francois Nuyts. – Įsigiję „Mall Group“ įmonių grupę, mes sustiprinome kitą mūsų buvimo Europoje ramstį, išplėsdami prieigą prie milijonų pasiūlymų mūsų platformoje, skirtoje ES klientams ir prekybininkams. Europos pirkėjams bus naudingas „Allegro“ dėmesys suteikiant pasirinkimą, patrauklias kainas bei nesudėtingą pristatymą, o pardavėjams – didesnį potencialių klientų ratą“.

Lietuvos prekybininkai internetinėje „Allegro“ platformoje gali savo gaminius potencialiems ES klientams pasiūlyti anglų kalba. „Allegro“ teigia padedanti prekybininkams užtikrinti sklandų procesą, pasirūpinanti pasiūlymų vertimu į skirtingas kalbas, teikianti pagalbą abiems tokių sandorių pusėms prieš ir po pirkimo, organizuojanti prekių pristatymą ir apmokėjimą eurais.

„Allegro Group“ – jau daugiau nei du dešimtmečius veikianti įmonių grupė. „Allegro“ – populiariausia elektroninės prekybos vieta Lenkijoje ir didžiausia Europoje įkurta elektroninės prekybos žaidėja, patenkanti į 100 lankomiausių pasaulio svetainių.

Prekybininkai Allegro.pl prekyvietėje parduoda įvairias elektronikos, sporto ir laisvalaikio, vaikams skirtas prekes, namų ir sodo daiktus ir įrangą, drabužius, avalynę, sveikatos ir grožio priemones, meno kūrinius ir kt. Internetinė platforma jau sukūrė verslo vietas daugiau nei 135 tūkst. mažų ir vidutinių įmonių, kurioje vidutiniškai apsilanko 22 mln. vartotojų per mėnesį.

Užsakymo nr.: PT_90704063