Ir toliau stebinanti dokumentika

Vis didesnį „Delfi TV“ žiūrovų ratą suburia ne tik „Delfi kinas“ su žiūrovų ir kritikų pripažintais vaidybiniais filmais, bet ir jau antrą mėnesį rodoma pažintinė dokumentika. Kiekvieną savaitgalį susirinkusieji prie ekranų gali pasidairyti po dar nematytus įspūdingo grožio planetos kampelius, išgirsti stebinančių pasakojimų ar gilintis į svarbias bei aktualias temas ir problemas.

„Kanalas „Delfi TV“ siekia nuolat atliepti žiūrovų lūkesčius ir suteikti jiems naudingą, tobulėti padedantį turinį. Todėl eteryje rodomi dokumentiniai filmai puikiai dera ir papildo vietinių autorių projektus bei suteikia žiūrovams dar daugiau galimybių prasiblaškyti ir turiningai praleisti laiką prie ekranų“, – sako „Delfi video“ vadovas Arturas Paknys.

„Delfi TV“ kviečia įsitraukti į spalvingą dokumentinių filmų ir serialų įvairovę. Suklusti turėtų ir istorijos bei faktų gerbėjai. Jau nuo šio savaitgalio jie galės stebėti naują dokumentinį serialą „Skaičiai istorijoje“, kuris pasakos apie datas ir skaičius, nulėmusius pasaulio istoriją.

Kas sieja Anglijos karalienę Viktoriją, kurios vardu pavadinta ištisa epocha, ir neseniai monarchijos septyniasdešimtmetį atšventusią Elžbietą II? Kaip praeities pamokos gali padėti įveikti šiandien pasaulį ištikusią pandemiją? Galbūt domitės, kiek valios prireikia norint tapti astronautu ar perskristi vandenyną? Į šiuos bei kitus klausimus atsakymų padės ieškoti naujas dokumentinis serialas per „Delfi TV“.

Intriguojančių temų įvairovė

„Skaičiai istorijoje“ autoriai – prodiuserių komanda iš Kanados, sukūrusi ne vieną apdovanojimus pelniusį projektą. Naujausios šio serialo serijos autentikos pasiilgusius gerbėjus pasiekė dar šiais metais. Todėl „Delfi TV“ žiūrovai gali būti tikri, jog eteryje laukia naujausia, patyrusių profesionalų patikrinta informacija.

Skaičiai istorijoje

„Skaičiai istorijoje“ kūrėjai žada daug įdomių ekspertų interviu, pribloškiančių faktų, antakius kilstelėti priverčiančios statistikos bei puikiai ją iliustruojančių infografikų. Net jei galvojate, kad viską žinote apie šunis ir kates, o pasakojimai apie Antrąjį pasaulinį karą nebegali nustebinti – išvydę jau pirmąsias serialo serijas įsitikinsite priešingai. Be to, neretai įdomius pasakojimus pagardins ir humoro prieskonis.

Kiekviename dokumentinio serialo epizode bus gilinamasi į vis naujas intriguojančias temas. Nuo greito maisto imperijos iškilimo, didžiausių apiplėšimų ir turtingiausių pasaulio žmonių iki tokių gamtos stebuklų kaip Everestas, Amazonės miškai ir daug kitų netikėtų pasakojimų.

„Delfi TV“ užtikrina, jog žingeidūs ir nuolat naujų potyrių ieškantys žiūrovai kiekvieną savaitgalį ir toliau galės narplioti didžiausias žmonijos paslaptis bei gėrėtis nenuspėjamais istorijos vingiais.
Naujas dokumentinis serialas „Skaičiai istorijoje“ susirinkusiųjų prie televizorių ekranų laukia kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį 15 val. per „Delfi TV“.

„Delfi TV“ – nemokamas televizijos kanalas, pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.