Pirmojo redaktoriaus pavaduotojo pareigas ir toliau užims Kęstutis Cemnolonskis.

Naujas pareigas pradedančios eiti žiniasklaidos profesionalės kartu su žurnalistų komanda užtikrins, kad Delfi skaitytojus kasdien pasiektų aktualiausia informacija, jie pirmieji sužinotų svarbiausias žinias, galėtų skaityti ir žiūrėti išskirtinį turinį, portale būtų atspindėta visuomenės nuomonių įvairovė.

„Naujienų skyrius redakcijoje ypatingai svarbus: jame dirbantys žurnalistai yra tie, kurie savo kasdieniu darbu labiausiai prisideda prie esminio Delfi tikslo – tarnauti demokratijai. Tad ieškodami būdų, kaip paprasčiau priimti sprendimus, greičiau pranešti naujienas, užtikrinti nuomonių įvairovę, nusprendėme diversifikuoti atsakomybes, kurias paskirstėme trims ilgametę patirtį žiniasklaidoje turinčioms kolegėms“, – sakė Delfi vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

I. Dubauskienė, iki šiol ėjusi Delfi užsienio naujienų redaktorės pareigas, bus atsakinga už Delfi pirmąjį puslapį ir redakcijos skyrių darbo koordinavimą.

„Dėkoju už suteiktą galimybę ir įpareigojantį pasitikėjimą. Pastarųjų metų įvykiai – tiek koronaviruso pandemija, tiek karas Ukrainoje – ne kartą leido įsitikinti Delfi dirbančios komandos profesionalumu. Viliuosi, kad man pavyks prisidėti gerinant skirtingų redakcijos skyrių komunikavimą ir operatyvų bendradarbiavimą. Tai neabejotinai pajus ir mūsų skaitytojai“, – sakė ji.

A. Vasiliauskaitė, iki šiol dirbusi naujienų redaktore ir tampanti aktualijų redaktore, užtikrins, kad skaitytojus laiku pasiektų visos svarbiausios žinios ir jos neliktų nepastebėtos milžiniškame informacijos sraute.

„Džiaugiuosi pokyčiais ir tikiu, kad jie atneš dar daugiau įdomių naujienų, o skaitytojai portale tikrai ras pačias aktualiausias žinias, kurias, kaip ir anksčiau, stengsimės pranešti pirmieji“, – kalbėjo ji.

Politikos aktualijų žurnalistė D. Pankūnė nuo šiol vadovaus politikos naujienų skyriui.

„Politikos skyrius yra pasiryžęs ruošti kokybišką, objektyvų, informatyvų turinį ir toliau ištikimiems skaitytojams siūlyti patikimiausias naujienas. Neabejoju profesionalia kolegų komanda, su kuriais kartu sieksime šių tikslų“, – sakė ji.

Dainora Pankūnė

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas „Delfi“ su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Digital Matter“, naujienų agentūra ELTA, naujienų portalas lrytas.lt.