Norintys dalyvauti projekte „Vasarok su DELFI“ turi apsilankyti puslapyje https://www.delfi.lt/apps/vasarok/, užpildyti reikiamus duomenis, o tada įkelti nuotrauką, kurioje privalo matytis, kaip ir kur skaito DELFI. Svarbiausia – kūrybiškumas ir originalumas.

Nuotraukas kelti, už jas balsuoti ir dalintis galima iki rugpjūčio 29 dienos, o paskutinėmis vasaros dienomis DELFI.lt feisbuko profilyje, tiesioginės transliacijos metu, burtų keliu bus išrinkti laimėtojai.

Iš 20 daugiausiai balsų surinkusių nuotraukų, devyniolikai atiteks madingos DELFI gertuvės, o vienam laimingajam – naujas „Iphone XS“ telefonas.

„Vasarą geriau jau nebūtų karšto vandens nei interneto telefone. Esame įsitikinę, kad pačiame poilsio įkarštyje be navigacijos, fotokameros, jungiate ir DELFI programėlę. Šis konkursas – puiki proga nieko nedarant laimėti madingiausią išmanųjį! Užteks pasidalinti kūrybiška nuotrauka, kurioje matytųsi, kur ir kaip vasarojate skaitydami DELFI“, – sako DELFI kūrybos vadovas Saulius Žvirgždas.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.