Skaityti Delfi naujienas, žiūrėti laidas ar kitą Delfi turinį naudojantis mobiliąja programėle – dar patogiau. O dabar visi tie, kurie ja naudojasi, dar gali laimėti ir vertingų prizų.

Žaidimo priziniame fonde daugiau nei 1000 prizų – telefonai „Iphone 13 mini“, „Green egg medium“ kepsninės, „Delfi Plius“ prenumeratos ir kitos vertingos dovanos.

Jei dar neturite mobiliosios programėlės – ją atsisiųsti labai paprasta. Jums tereikia atlikti kelis paprastus žingsnius. Pirma – savo telefone susirasti virtualią programėlių parduotuvę, tai yra „App Store“, jei naudojatės „iPhone“ telefonu, arba „Google Play“, jei naudojatės kitų prekės ženklų mobiliaisiais telefonais. Antra – paieškos langelyje įveskite Delfi. Trečia – spauskite atsisiuntimo mygtuką. Vos po šių žingsnių „Delfi“ programėlę jau rasite prie kitų savo naudojamų programėlių telefono ekrane ir galėsite skaityti naujienas greičiau ir patogiau.


(Video)

Kai programėlė jau jūsų telefone – tiesiog paspauskite ekrano viršutiniame kairiame kampe matomą mygtuką „Žaisk kasdien“ ir pasitikrinkite, ar sėkmė jums nusišypsojo. Kiekvienas dalyvis žaisti gali kartą per dieną visą žaidimo laikotarpį. Tad jei nieko nelaimėjote šiandien – bandykite rytoj!

Žaisti ir su taisyklėmis susipažinti galite čia.