D. Pankūnė darbo žiniasklaidoje patirtį sukaupė dirbdama naujienų portale Delfi ir naujienų agentūroje ELTA.

„Dainora iki užimant šias pareigas dirbo politikos aktualijų žurnaliste. Ji turi ne tik visas žurnalistui, bet ir redaktoriui būtinas savybes: profesionalumą, aukštus etikos standartus, nuolatinį norą tobulėti ir puikiai dirba su komanda. Tai, kad žmonės auga organizacijos viduje, yra įvertinimas ir visai organizacijai “, – sakė Delfi vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė

D. Pankūnė prisipažino, kad priimant sprendimą jai svarbiausias buvo kolegų palaikymas.

„Esu įsitikinusi, kad dirbdamas žiniasklaidoje vienas nieko nepadarysi. Su kolegomis jau ilgą laiką dirbame kartu, žinome, kad galime vienas kitu pasitikėti, prireikus – kreiptis pagalbos, kad bendromis jėgomis užtikrintume aukščiausios kokybės turinį skaitytojams. Man pačiai buvo labai svarbu įsitikinti, kad pavyks sėkmingai eiti naujas pareigas ir esu labai dėkinga kolegoms, kad jie manimi pasitikėjo. Tikiuosi, ir toliau dirbsime ne mažiau sklandžiai“, – kalbėjo ji.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas „Delfi“ su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Digital Matter“, naujienų agentūra ELTA, naujienų portalas lrytas.lt.