Nuo balandžio 2 iki balandžio 30 dienomis vyksiančios akcijos metu užsiprenumeravus „Delfi Plius“, pirmą mėnesį prenumerata skaitytojams kainuos vos 1,09 euro, o vėliau – 4,49 euro per mėnesį. Dar daugiau sutaupyti galite iškart užsiprenumeravę „Delfi Plius“ visiems metams – pirmus metus prenumerata kainuos 23,99 euro, tai yra, vos po 2 eurus per mėnesį, o vėliau – po 29,99 euro per metus.

„Matome, kad žmonių įpročiai keičiasi ir mokėti už turiniu tampa įprasta vis didesnei visuomenės daliai – vien „Delfi Plius“ šiuo metu jau turi daugiau nei 40 tūkst. prenumeratorių. Esame visiems jiems labai dėkingi ir tikimės, kad prenumeratorių bendruomenė toliau augs – tai rodo, kad žmonės vertina profesionalią žurnalistiką ir leidžia toliau investuoti į jos stiprinimą. O mes, savo ruožtu, stengsimės visiems jiems pasiūlyti dar daugiau vertingo ir įdomaus turinio“, – sako „Delfi“ mokamo turinio vystymo vadovė Ugnė Karaliūnaitė.

„Delfi Plius“ – tai gilesnis žvilgsnis į kasdienes naujienas, aktualijas, vertingi gyvenimiški patarimai ir nuobodžiauti neleidžiantis laisvalaikio turinys. Čia – ne tik nauji straipsniai kasdien, bet ir gausus straipsnių, multimedijų, konferencijų ir įvairių vaizdo įrašų archyvas, kuris nauju turiniu papildomas kiekvieną mėnesį, taip pat – išankstinės tekstų, tyrimų ir televizijos kanalo „Delfi TV“ laidų premjeros. „Delfi Plius“ prenumeratoriai čia gali skaityti prestižinių leidinių „The Economist“ ir „Bloomberg“ straipsnius lietuvių kalba.

„Delfi Plius“ nuolat pildo savo dokumentikos archyvą. Skaitytojai ir žiūrovai jau puikiai įvertino tokius filmus kaip „Kapitonas. Pauliaus Jankūno istorija“, „Džiaugsme ir varge: alkoholis“ apie nuo priklausomybės kenčiančius įžymius Lietuvos žmones, „Įtaka“, atskleidžiantį lietuvių influencerių gyvenimą.

„Delfi Plius“ prenumeratoriai gali rasti svarbius ir Lietuvą drebinančius žurnalistinius tyrimus. Čia savo plunksna korupciją ar nelegalius veiksmus atskleidžia „Delfi“ žurnalistai Tomas Janonis, Vytenis Miškinis ir kiti. Taip pat „Delfi Plius“ prenumeratoriai gali skaityti naujausius „Redakcijos“ su Birute Davidonyte ir Ignu Kinčinu atliktus žurnalistinius tyrimus.

Didelio populiarumo sulaukia ir „Delfi“ spec. žurnalisto Dainiaus Sinkevičiaus atviri ir šokiruojantys interviu „Skandalinga išpažintis“ su už kraupius nusikaltimus įkalintais nusikaltėliais.

„Delfi Plius“ prenumeratoriai pirmieji gali pamatyti Rūtos Lapės kuriamas laidas „Kasdienybės herojai“ ir „Nepatogius klausimus“ su Rolandu Mackevičiumi išankstinėse premjerose. „Delfi“ prenumeratoriams profesionali komanda taip pat kuria daug turinio tinklalaidžių forma. Kiekvieną savaitę galite stebėti naujus epizodus skirtingomis temomis – nuo pasaulio politikos iki sporto. „Delfi“ žurnalistė Kristina Pocytė-Medutė žiūrovus prikausto laida aktualiomis temomis „Dvi pusės“, karybos ekspertas žurnalistas Vaidas Saldžiūnas kviečia paklausyti aktualijų saugumo klausimais tinklalaidėje „Su kuo kariausim“, Greta Klimkaitė kuria užsienio aktualijomis grįstą laidą „Pasaulis šiandien“ ir „Viskas aišku“, o „Delfi“ Sporto skyrius kviečia žiūrėti „Sportinė forma“, „Po švilpuko“. Dar vienas privalumas – „Delfi Plius“ prenumeratoriai nemato iššokančių reklamų. Visa tai ir dar daugiau – už šiuo metu itin palankią kainą. Užsiprenumeruoti ir akcijos sąlygas rasti galite čia.