Nuo garsiausių leidinių tekstų iki skaitomiausių autorių

Kaip pasakojo V. Merkytė, „Delfi Plius“ jau yra ne tik mokamo turinio platforma, tačiau ir tam tikra bendruomenė, kuri gauna savo sričių profesionalų atsakymus į užduotus klausimus, dalyvauja protmūšyje, pramogauja, semiasi žinių, gauna dovanų ar galimybių laimėti prizų.

„Delfi Plius“ tikslas yra prenumeratoriams pasiūlyti įdomų, įtraukiantį ir unikalų turinį. Čia prenumeratorius gali rasti geriausius „Economist“, „Bloomberg“ ir „Delfi“ žurnalistų straipsnius, nagrinėti istorinius įvykius, sužinoti daugiau apie investavimą ir tuo pačiu metu dalyvauti protmūšyje, skaityti komiškas nepriklausomų rašytojų istorijas.

Taip pat vertėtų paminėti ir mūsų išskirtinumą. Tai nestandartinis sprendimas sukurti autorių platformą, kurioje laisvai kuriantys autoriai gali realizuoti savo talentą ir gauti atlygį už tekstus. Šie žmonės yra rašytojai, keliautojai, įvairių sričių specialistai. „Delfi Plius“ kviečia skaitytoją tiek nagrinėti rimtas temas, tiek prasiblaškyti, todėl užtikrinama įvairovė ir patenkinami visų prenumeratorių poreikiai“, – pasakojo turinio platformos redaktorė.

Tarp skaitomiausių – tikros kriminalinės istorijos

V. Merkytės pasiteiravus, kokie tekstai yra patys skaitomiausi ir laukiamiausi „Delfi Plius“ prenumeratorių, redaktorė sakė, jog tai, be abejonės, yra visame pasaulyje išpopuliarėjusios „true crime“ arba tikros kriminalinės istorijos. Šią tendenciją rodo ir „Netflix“, ir populiariausia Lietuvoje mokamo turinio platforma „Delfi Plius“.

„Prenumeratoriai vertina kriminalų žurnalisto Dailiaus Dargio aprašomas istorijas. Nuo šių dienų istorijų iki prieš beveik 30 metų Lietuvą gąsdinusių gaujų. Prenumeratorius taip pat domina ir garsaus žurnalisto Edmundo Jakilaičio naujas amplua: jis kuria du video žurnalus – „Apie karybą“ ir „Apie ginklus“.

Žiūrėdami „Apie Karybą“ prenumeratoriai sužino įvairiausių detalių apie karus, karybos technikas, o „Apie ginklus“ galima išvysti įvairiausių eksperimentų. Visai neseniai E. Jakilaitis gavo iššūkį pagaminti šarvinę liemenę nenaudojant metalo, o tam skirtas biudžetas buvo 50 eurų. Rezultatai tikrai stebina, o ir prenumeratoriai nebūtinai gali sutikti su pasirinktomis medžiagomis ir technika“, – vardijo V. Merkytė.

Vytautė Merkytė

Kone kiekvieną savaitę prenumeratoriai mielai skaito ir keliautojo Vaido Mikaičio istorijas. Kaip pasakoja V. Merkytė, tai žmogus, kuris ne tik savo tekstuose duoda itin vertingų patarimų keliautojams, pasakoja apie egzotiškus kraštus, bet sugeba įsivelti į įvairias kuriozines situacijas.

Skaitytojų dėmesio spėjo sulaukti ir tik prenumeratoriams prieinamas internetinis protmūšis „Proto bokštas“. Čia, anot V. Merkytės, „Delfi Plius“ vartotojai gali susirungti tarpusavyje atsakinėdami į klausimus iš istorijos, geografijos, literatūros, kino, sporto ir kitų kategorijų. „Tai proga šiek tiek pailsėti nuo darbų ir pasitikrinti savo žinias, o yra ir galimybė laimėti prizų. Iš šių pavyzdžių ir matosi, kad mūsų stiprybė – unikalus turinys kiekvienam skoniui“, – sako redaktorė.

Skelbia akciją

Skaitytojai jau spėjo įvertinti ir betarpišką galimybę bendrauti „Delfi Plius“ platformoje. Anot V. Merkytės, į prenumeratorių nuomonę yra atsižvelgiama, todėl čia jau kurį laiką veikia formos, kuriose jie gali užduoti rūpimus klausimus. „Delfi Plius“ galima užduoti klausimus įvairiomis temomis: apie asmeninius finansus, sveikatą, mitybą, teisines vingrybes.

„Dar visai neseniai startavome su nauja rubrika „Drąsiai“. Jau vien pavadinimas sufleruoja, kad čia nėra jokių tabu. Raginame skaitytojus užduoti mums klausimus, kuriuos galbūt nejauku užduoti kažkam kitam. Į skaitytojų klausimus jau spėjo atsakyti ir psichologas, santykių specialistas, urologas, seksologas“, – pasakojo pašnekovė.

Besiruošiant šventiniam laikotarpiui „Delfi Plius“ ir prekybos centras internete „Pigu.lt“ skelbia kalėdinę akciją, kurios metu įsigijus „Delfi Plius“ metinę prenumeratą už specialią 20 eur kainą, dovanų gausite net 20 PiguEurų, kuriuos galėsite išleisti apsipirkdami „Pigu.lt“ ir taip gautą dovaną paversti laukiamomis staigmenomis artimiesiems ar bičiuliams.

Plačiau apie akciją ČIA.