„Piktos jėgos padarė nuorodą iš mano puslapio, kad eitų tiesiai į pornografinį puslapį – tai čia toks yra faktas. Kas tą padarė, kodėl ir kaip, aš tik galiu samprotauti. Bet tai yra ataka. Kai aš dabar matau, kas darosi su žmonėmis, kurie turi bent kiek kitą nuomonę, ir palaiko, sakysime, Šeimų sąjūdį, tai jie dabar arba yra uždaromi, arba kitaip kompromituojami. Aš esu toje pusėje žmonių, kurie supranta, kas yra Šeimų sąjūdis, ką reiškia Konstitucija, jos prievartavimas per galimybių pasą, per skiepus, tai, manau, ir dabar, kadangi artėja tas sambūris, yra noras paversti mane kažkokiu marginalu, seksualiniu iškrypėliu, na, tai tą ir daro“, – kalbėjo D. Kepenis.

Jis pats sako puslapiu, kuris buvo naudotas per rinkimų kampaniją, dabar nesinaudojantis. „Negaliu nagrinėti, ar buvo už tai mokėta, buvo atsakingi žmonės, kurie tai prižiūrėjo. Bet įvyko tokia ataka ir tie žmonės padarė nusikaltimą“, – sakė Seimo narys.

IT ekspertas Marius Pareščius, reaguodamas į socialiniuose tinkluose sklandančias versijas, kad Seimo nario tinklapė kažkas „nulaužė“, pastebėjo, kad to net nereikėjo – kaip galima matyti iš interneto adresų viešo registro, tiesiog už jį nebuvo laiku sumokėta, o kažkas išlaukė tokio laiko ir nusipirko interneto adresą. Pasak jo, adresas yra nupirktas per Nyderlanduose registruotą bendrovę, tad laikas, kol šis klausimas bus išspręstas, gali išsitęsti.