Bendradarbiavimo su „LKI Consulting“ dėka Capitalica siekia įgyvendinti naujus ir modernizuoti esančius rinkodaros sprendimus, užtikrinančius pelningą įmonės augimą.

„Mūsų investuotojų bendruomenei yra svarbi įvairiapusė komunikacijos su įmone patirtis – tai ir „Capitalica“ vystomų fondų naujienos, komercinio nekilnojamojo turto bei investavimo Baltijos šalyse tendencijos, profesionalios mūsų komandos narių įžvalgos. Su „LKI Consulting“ dirbame jau beveik metus, įsitikinome jų kompetencija kuriant komunikacijos strategiją NT ir investicijų sektoriuje“, – sako „Capitalica Asset Management“ generalinis direktorius Andrius Barštys.

„Esame dėkingi už pripažinimą ir džiaugiamės galimybe prisidėti prie ambicingų „Capitalica“ tikslų. Šis bendradarbiavimas yra skirtas sklandžiai integruoti rinkos įžvalgų ir turinio kūrybiškumo galią į investuotojų patirtį, kurią sustiprina medija ir duomenys. Dauguma mūsų klientų yra tarptautinės įmonės, dirbančios technologijų ir finansų srityje – šia patirtimi siekiame sustiprinti Andriaus komandos rezultatus Baltijos rinkose bei išplėsti žinomumą tarptautiniu mastu“, – teigia „LKI Consulting“ vadovė Laura K. Inamedinova.

„Capitalica Asset Management“ – Lietuvos centrinio banko licencijuota ir prižiūrima investicijų valdymo bendrovė, kuri valdo investicijų fondus, investuojančius į komercinį nekilnojamąjį turtą Baltijos šalyse. „Capitalica Asset Management“ valdomam fondui „Capitalica Baltic Real Estate Fund I“ priklauso biurų kompleksas „Verde“ Rygoje, verslo centras „135“ Vilniuje, verslo centras „Kauno Dokas“ Kaune ir prekybos centras „Luizė“ Klaipėdoje. „Capitalica Green Logistics Fund“ šiuo metu priklauso trys žaliosios koncepcijos logistikos pastatų kompleksai, du iš jų Taline, vienas Rygoje.

„Capitalica Asset Management“ kontrolinį akcijų paketą (70 proc.) valdo viena didžiausių Lietuvos verslo grupių SBA grupė, dar 30 proc. – A. Barščio („Capitalica Asset Management“ generalinis direktorius) įmonė „Fox Holdings“.