„Kartais atrodo, kad Lietuvos indėlis remiant Ukrainą tėra mažytis lašas jūroje. Vis dėlto tokios organizacijos kaip „ Blue / Yellow“ įrodo, kad maža šalis gali turėti didelę širdį ir daryti dalykus, stebinančius Europą ir pasaulį. Ačiū Jonui Ohmanui ir visai jo komandai už didžius darbus, prisidedant prie Ukrainos žemių išlaisvinimo. Ačiū Delfi kolektyvo žmonėms ir Delfi pagrindiniam akcininkui Hansui H. Luikui, kurie ne tik idėjomis, darbais, bet ir tiesiogine pinigine parama prisideda prie tikslo, kurio siekiame. Tavo sąskaita yra tavo ginklas Ukrainoje! Siųsk pinigus kovoti. Skambink ir paremk – 1482“, – Delfi kolektyvo vardu priėmęs apdovanojimą sakė Delfi direktorius Vytautas Benokraitis.

Padėka Delfi kolektyvui

Pagrindinis naujienų portalo „Delfi“ akcininkas Hansas H. Luikas 2022 m. Rusijos agresiją patiriančius Ukrainos žmones parėmė 100 tūkst. eurų, iš kurių 25 tūkst. eurų buvo skirti organizacijai „Blue/Yellow“, 25 tūkst. eurų – Ukrainos žurnalistams, 50 tūkst. eurų – Lietuvos Raudonajam kryžiui.

„Blue/Yellow“ skelbia iš viso 2022 m. surinkusi paramos Ukrainai už daugiau nei 40 mln. eurų, iš jų 18,9 mln. eurų paaukojo juridiniai asmenys, daugiau nei 20 mln. eurų – fiziniai asmenys, virš 1,2 mln. eurų paramos surinkta daiktais ir paslaugomis.