Agentūros savininkė, komunikacijos ekspertė Berta Čaikauskaitė, savo laiką skiria klientams konsultuoti bei ekspertinei veiklai.

„Per ketverius metus sparčiai keitėmės, atsižvelgdami į savo klientų poreikius ir komandos norą augti. Išvystėme kūrybos ir socialinių tinklų bei skaitmeninės reklamos padalinius, kartu išlaikydami ir stiprią komunikacijos vadybos liniją. Žinodami, kaip glaudžiai kai kuriais atvejais susijusi teisė ir komunikacija, klientų klausimus galėsime išspręsti dar greičiau ir kokybiškiau. Renata taip pat rūpinsis agentūros verslo plėtra“, – komentuoja B. Čaikauskaitė.

Berta Čaikauskaitė

Pasak R. Šablovskajos, per daugiau nei 15 metų ne kartą teko konsultuoti į komunikacijos krizes patekusius klientus.

„Iš tiesų, komunikacijos iššūkiai retai vaikšto po vieną. Dažnai tai su verslo veikla susijusios problemos, kurios gali turėti ne tik reputacijos, bet ir teisines, finansines pasekmes. Neįvertinus rizikų, net ir genialus sprendimas gali tapti skaudžiu pralaimėjimu. Dėl šios priežasties itin svarbu, kad komunikacijos ekspertai dirbtų kartu su teisininkais, nes tai, kas komunikuojama darbuotojams, klientams, visuomenei, kitoms susijusioms grupėms privalo būti apgalvota iš visų perspektyvų“, – įsitikinusi nauja vadovė.

Pasak B. Čaikauskaitės, dirbant su ilgamečiais klientais išryškėjo tendencija, kad visos komunikacijos paslaugos vienose rankose klientams gerokai palengvina kasdienę veiklą.

„Pamatėme, kad galime valdyti ne vienoje šalyje veikiančius didžiųjų klientų socialinius tinklus, vėliau atsirado poreikis nuosekliai gerinti vizualinę kryptį, tad ir mūsų padaliniai augo labai organiškai. Šiandien agentūros padaliniai veikia integruotai ir daugumai savo klientų teikiame visas komunikacijos paslaugas iš vienų rankų. Renatos kompetencijos užtikrins, kad ir kolegos, ir klientai turės dar ir teisinį užnugarį“, – sako agentūros savininkė.

Tarp „Berta&Agnency“ klientų rikiuojasi JUNG, „Venipak“, „Viada“, „Geberit“, „Biovela Group“, „General Financing bankas“, Go Vilnius , BENU ir kt. Agentūra savo klientams paslaugas teikia Lietuvoje ir už jos ribų.