„Go3“ vartotojai dabar galės rinktis turinį iš „Discovery“ žymiausių pasaulinių prekės ženklų, įskaitant „Discovery Channel“, TLC ir „Eurosport“.

„Šiemet „discovery+“ žiūrovai per „Go3” Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje galės mėgautis kiekviena įsimintina Tokijo Olimpinių žaidynių akimirka per „Eurosport“. „discovery+“ vartotojai gaus prieigą prie net 8 papildomai atsirandančių (ang. „pop-out“) olimpiados kanalų ir daugiau nei 50 papildomų tiesioginių transliacijų (ang.„streams“), skirtų olimpinėms žaidynėms. Be to bus užtikrinta plačiausia „Eurosport“ turimų aukščiausio lygio sporto renginių pasiūla, tokių kaip „Didžiojo kirčio“ teniso turnyrai „Australian Open“, „Roland-Garros“, „US Open“, viso „Grand Tour“ serijos varžybos, įskaitant didžiausias ir populiariausias dviračių lenktynes „Tour de France“, – skelbiama pranešime žiniasklaidai.

„discovery+“ taip pat siūlo dokumentiką, pramogines programas kaip „Nuogi ir įbauginti“, „90-ties dienų sužadėtinis“, „Mirtiniausias laimikis“, „Aukso karštinė“, „Suknelei – taip: ir varge, ir sveikatoje“, taip pat „discovery+“ originaluų turinį – „Donaldas Trampas: ypatingas apsimestinumas“, „Kas nužudė Maradoną?“, „Vakcinos nuo koronaviruso sukūrimas“, „Amy Schumer mokosi gaminti maistą: necenzūruota“, „Estonia“ ir tt.

Jamie Cooke, „Discovery“ grupės viceprezidentas ir generalinis direktorius Vidurio ir Rytų Europoje, Vidurio Rytuose, Afrikoje ir Rusijoje sako: „Discovery“ visada ieško tinkamų partnerių, kad plėstų savo verslą ir paliktų pasaulyje pėdsaką, o „TV3 Grupė“ yra įsitvirtinęs žaidėjas regione. „discovery+“ išsiskiria iš kitų turinio transliacijų paslaugų tuo, kad yra apima tikrojo gyvenimo pramogas, įskaitant sportą. Mūsų produktas papildo „Go3“ pasiūlymą. „Discovery“ turi savybę apjungti tai, ką galime geriausia pasiūlyti, žymius pasaulinius prekės ženklus, tarptautinį tinklą ir įgytas žinias su TV3 Grupės turiniu ir patirtimi. Džiaugiuosi galėdamas pradėti šią kelionę kartu su „Go3“ ir esu laimingas, kad jų žiūrovai Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje nuo šiol galės mėgautis mūsų itin mylimu turiniu.“