Vilniuje ir Maltoje biurus turinčios įmonės „Avion express“ vadovas Darius Kajokas sako, kad stipriai augant avialinijų komandai, įmonės vidinė komunikacija, įvaizdis aktualiose rinkose bei darbdavio komunikacija tampa vis svarbesni:

„Šiuo metu „Avion Express“ komandą sudaro apie 1800 žmonių iš daugiau nei 60 skirtingų šalių, o mūsų orlaiviai skraido penkiuose skirtinguose žemynuose. Turime 54 orlaivių parką ir nuolat augame tiek jų skaičiumi, tiek kryptimis, kuriomis skraidome, ir, žinoma, – komanda. Iki šiol marketingo ir komunikacijos funkcijas buvome sutelkę viename departamente, o jas atskirdami siekiame sustiprinti vidinę komunikaciją, ypač įtraukiant nuolat skraidančius mūsų pilotus bei lėktuvų įgulas, taip pat daug dėmesio skirsime „Avion Express“ vardo žinomumui pasaulinėje aviacijos rinkoje“, – apie komunikacijos tikslus pasakoja įmonės vadovas Darius Kajokas.

Iki šiol Rolanda Lipnevičiūtė buvo vaistinių tinklo „Eurovaistinė“ komunikacijos vadovė, o prieš tai buvo atsakinga už didžiausios draudimo bendrovės „Lietuvos draudimas“ komunikaciją.

„Avion Express“ priklauso Airijos įmonei „Avia Solutions Group“ — didžiausiai pasaulyje ACMI paslaugas teikiančiai įmonių grupei, turinčiai 192 orlaivių parką.