Be „Avia Solutions Group“ arenos O. Jurevičius taip pat vykdys BC „Wolves“ krepšinio klubo rinkodarą ir komunikaciją.

„Džiaugiuosi prisijungęs prie ambicingos „Avia Solutions Group" arenos ir BC „Wolves“ administracijos komandos. Tikiu, kad jau sukauptos patirtys sporto sektoriuje bei suteiktas vadovų pasitikėjimas leis sklandžiai spręsti kylančius iššūkius tiek atsinaujinančioje „Avia Solutions Group" arenoje, tiek ir naujame BC „Wolves“ krepšinio klube“, – sakė rinkodaros specialistas.

O. Jurevičius prieš tai vadovavo Vilniaus „Riterių“ futbolo klubo, AC „Milan“ futbolo akademijos, „SEB arenos“ bei Vilniaus teniso akademijos rinkodarai ir komunikacijai.

„Džiaugiamės, kad Ovidijus prisijungė prie mūsų komandos. Jo jaunatviškumas, energija ir turimos kompetencijos bus naudingos sprendžiant kilsiančius „Avia Solutions Group“ arenos ambicingus iššūkius, prisidės prie klientų pasitenkinimo didinimo, o buvusi veikla sporto klubuose bus naudinga auginant „Wolves“ krepšinio klubo žinomumą ir vystant klubo veiklą“, – kalbėjo „Avia Solutions Group Arena“ ir „Wolves“ klubo vadovas Andrius Žiauberis.

Rugsėjo mėnesį remonto darbams užsidariusi Vilniaus „Avia Solutions Group“ arena duris atvers 2023 metų pavasario pabaigoje ir jau kviečia organizatorius rezervuoti datas antrajai metų pusei.

Remonto metu yra pertvarkomi ir didinami koridoriai, barai, rūbinės ir kitos erdvės, didinamas lankytojų aptarnavimo vietų skaičius, atnaujinamas interjero dizainas, iki 10 proc. didinamas arenos vietų skaičius. Taip pat atnaujinama ir plečiama arenos TV sistema, numatoma pramogų ir žaidimų zona, diegiamos automatinės maisto ir gėrimų sistemos, modernūs LED ekranai VIP aukšte.

„Avia Solutions Group“ arena – tai pirmoji Lietuvoje tarptautinio lygio universali arena, kurioje vyksta didžiausi ir svarbiausi šalies pramoginiai, sporto ir verslo renginiai: pasaulinio garso ir vietinių žvaigždžių koncertai, tarptautinės įvairių sporto šakų varžybos, pasirodymai, teatro spektakliai, verslo seminarai ir kongresai.