Ekranuose – tikri žmonės

Socialiniuose tinkluose, kuriuose vaizdo įrašais dalijamasi dvigubai dažniau nei tekstiniais, autentiškumas tampa svarbiausia įvaizdžio savybe. Mažėjantys rinkodaros ir viešųjų ryšių biudžetai tik dar labiau spartina šią transformaciją.

Džiugu, jog 2024 m. korporatyviniuose vaizdo klipuose vis dažniau karaliaus tikri žmonės: aktoriai ir influenceriai vietą užleis kompanijų darbuotojams ir partneriams, kurie patys pasakoja kompanijų naujienas, pasiekimus, atskleidžia jų vertybes ir kviečia tapti komandos dalimi.

Nupoliruotų vaizdo įrašų laikai, kuomet minutės klipo gamybai buvo samdoma 20 asmenų komanda ir tepami kalnai sumuštinių jiems pamaitinti, jau praėjo. Net ir tie prekių ženklai, kurie rinkodarai gali skirti didelius biudžetus, vis dažniau kreipiasi į savo viešųjų ryšių specialistus, kad šie išmaniaisiais telefonais kurtų greitai vartojamą ir kartu autentišką turinį.

„Apple“ kampanija #ShotOniPhone gerai iliustruoja išmaniųjų telefonų filmavimo potencialą, trina ribą tarp eilinio vartotojo ir profesionalo turimų techninių galimybių. Socialinių tinklų amžiuje pranešant kompanijos naujienas turi būti greitas ir efektyvus. Ir tam geriausiai padeda kiekvieno darbuotojo kišenėje esantis išmanusis telefonas.

Du pagrindiniai dalykai