„Kiekvienais metais vis daugiau žmonių naujienas skaito ne kompiuterių, o telefonų ekranuose. Matome, kad portalo „Delfi“ naujienas dalis žmonių pasiekia tiesiog per interneto naršykles, o kiti – naudadamiesi mūsų siūloma mobiliąja programėle. Tiems, kas dar neturi jos atsisiuntę, norime priminti, kad ji yra ir bus nemokama, ją atsisiųsti labai paprasta, o naršyti „Delfi“ naujienas čia – kur kas patogiau“, – sako „Delfi“ rinkodaros ir verslo vystymo vadovas Irmantas Matilionis.

Norintiems parsisiųti nemokamą „Delfi“ mobiliąją programėlę, tereikia atlikti kelis paprastus žingsnius. Pirma – savo telefone susirasti virtualią programėlių parduotuvę, tai yra „App Store“, jei naudojatės „iPhone“ telefonu, arba „Google Play“, jei naudojatės kitų prekės ženklų mobiliaisiais telefonais.

Antra – paieškos langelyje įveskite Delfi. Trečia – spauskite atsisiuntimo mygtuką.

Vos po šių žingsnių „Delfi“ programėlę jau rasite prie kitų savo naudojamų programėlių telefono ekrane ir galėsite skaityti naujienas greičiau ir patogiau.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas „Delfi“ su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.