„Andrius yra aukščiausio lygio profesionalas, o jo indėlis į įmonės rezultatus – didžiulis. Esu neapsakomai dėkingas, kad daugiau nei dešimtmetį dirbome petys į petį klientų labui. Visa mūsų komanda linki jam didžiausios sėkmės“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims.

A. Baranauskas bendrovėje dirbo nuo 2008-ųjų, pastaruosius devynerius metus ėjo korporacinės komunikacijos direktoriaus Baltijos šalims pareigas.

„Ačiū „Tele2“ komandai ir asmeniškai Petrui Masiuliui už fantastišką trylikos metų kelionę. Tai geriausia mano karjeros patirtis iki šiol. Neabejoju – čia įgytos vertybės bei siekis kautis dėl klientų lydės mane visą gyvenimą“, – sako A. Baranauskas.

Savo feisbuko paskyroje jis šik tiek užsimena apie ateities planus.

„Turiu idėjų, ką daryt toliau – labai įvairiose srityse. Kai ką jau pradėjau – kartu su chebra paleidom startupą Deals On Wheels LT, prekiaujam automobiliais ir elektromobiliais“, –savo feisbuko paskyroje rašo A. Baranauskas.

Atstovės ryšiams su visuomene pareigas eisianti A. Buitkutė įmonėje dirba beveik 5 metus. Iki šiol bendrovėje ji užėmė vidinės komunikacijos vadovės pareigas. Ilgametė spaudos ir televizijos žurnalistė A. Buitkutė yra baigusi žurnalistikos studijas Vilniaus universitete.

Asta Buitkutė